Suihinotto

29.11.2022
Miten pojalta otetaan suihin? Minne pojan voi antaa laueta?
Stinke

Nuorisotiedottaja Stinke Vastaa

30.11.2022

Hei ja kiitos kysymyksestäsi!

Suihinottamiseen ei ole yhtä ja jokaiseen toimivaa manuaalia eli käyttöohjetta; peniksiä on paljon erilaisia eivätkä kaikki penikset pidä kaikenlaisesta kosketuksesta. Kuitenkin oraaliseksissä pojan kanssa olennaista on, että penis otetaan suuhun. Mukavinta on, mikäli suuseksiä vastaanottanut henkilö on käynyt suihkussa ennen! Tämän voi ottaa jo osaksi esileikkiä. Näin myös poika voi rentoutua paremmin, kun hän tietää olevansa puhdas.

 

Suuseksi tuntuu varmasti mukavalta, mutta yksi tärkeä sääntö on: älä käytä hampaita kysymättä toiselta! Jos poika ei halua hampaita penikselleen, on tärkeää piilotella hampaitaan huulien alla piilossa niin, että suuseksiä vastaanottavan eikä suuseksiä antavan osapuolen tarvitse pelätä alitajuisesti sitä, että hampaat vahingoittavat penistä. Jos suusi väsyy hampaiden piilottamisesta, voit myös työntää kieltäsi ulos niin, että hampaat eivät osu penikseen tai keksiä toisenkaltaisen tavan. Voit harjoitella tätä esimerkiksi banaanin kanssa.

 

Suuseksissä samoin kuin yhdynnässäkin liukkaus on tärkeää. Älä siis pelkää sitä, että sylkeä erittyy paljon. Voitte myös käyttää suuseksiin soveltuvaa liukuvoidetta alussa. Suuseksiin kuuluvat myös äänet, älä säikähdä niitä! Sinun ei tarvitse kuitenkaan alkaa esittää ja äännellä ääntelyn vuoksi, mutta älä myöskään stressaannu siitä, jos suuseksiä annettaessa kuuluu erikoisia ääniä, kuten maiskutusta.

 

Peniksellä voi leikitellä; sitä voi esimerkiksi pusutella, lipoa kielellä ja katsoa kuinka toinen reagoi. Myös kiveksiä voi pusutella ja koskea, mikäli poika pitää siitä ja tämä on hänelle ok. Peniksen vartta voi nuolla tai peniksen voi ottaa kokonaan suuhun. Mikäli penis on kokonaan suussa, voi yrittää omaa päätään liikuttamalla tehdä penikselle edestakaisin liikettä niin, että penis saa rytmistä kosketusta ylhäältä alas, alhaalta ylös ja taas ylhäältä alas.

Suuseksissä saa myös käyttää käsiä ja tämä on myös suotavaa, jotta leukasi sekä muut eivät väsy liiaksi. Voit esimerkiksi puristaa/liikuttaa kättäsi peniksen varrella. Näin saat myös paremmin säädeltyä sitä, kuinka syvälle penis menee. Muista, että sinun ei tarvitse matkia pornonäyttelijöitä tai muita; sinun ei tarvitse ottaa koko penistä suuhusi/kurkkuusi nautintoa tuottaaksesi, mikäli se tuntuu pahalta!

 

Poika voi laueta mihin vain, mikä teistä molemmista tuntuu mukavalta. Suuseksissä poika voi laueta suuhun/kondomiin. Siemenneste ei ole limonadia, mutta sen joutuminen suuhun ei ole vaarallista, mikäli poika ei kanna sukupuolitautia. Voit myös suuseksissä ohjata pojan laukeamaan muualle, kuten pyyhkeeseen tai jos se sinusta tuntuu mukavalta, niin sinun päällesi valitsemaanne paikkaan. Laueta voi myös yhdynnässä toisen sisään.

Haluan kuitenkin muistuttaa vielä kondomin käytöstä. Yhdynnässä tulisi aina käyttää ehkäisyä niin kauan, että mahdollinen raskaus olisi toivottu. Kondomi on kuitenkin ainoa, joka suojaa sukupuolitautitartunnoilta. Sukupuolitaudit tarttuvat myös suuseksin välityksellä, joten käyttäkää myös penistä pusuteltaessa kondomia! Kondomin voi harkinnan mukaan jättää pois suuseksissä, mikäli olette varmoja, että sukupuolitauteja ei ole. Sukupuolitaudit todetaan testeillä, ne eivät näy naamasta eivätkä kaikki niistä oireile, joten aina ei voi tietää sellaista sairastavan.

 

Muista myös, että suuseksin on tarkoitus olla aikuisten leikkiä; älä siis ota turhaa stressiä oikeaoppisesta suorituksesta. Toinen osapuoli on aina myös paras asiantuntija omasta kehostaan: voit myös aina kysyä ja oppia mitä juuri toinen henkilö haluaa kosketukselta.

 

Tsemppiä!

Terkuin Stinke

 

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

voiko kumihanskaa käyttää kondoomina?
Lue lisää

Voiko itsetyydytyksessä käyttää kumihanskoja? Mitä kaikkea kumihanskat kädessä vois tehdä, haluaisin jotakin uutta itsetyydytykseen
Lue lisää

Moikka, onko teillä antaa vinkkejä miten voisin saada orgasmin ilman kosketusta? Haluisin saada orgasmin ilman mitään fyysistä kontaktia.
Lue lisää

Siis mikä on ikäraja seksin harrastamiseen täällä suomessa. Jos ikäraja on 14 tai jopa 16 niin mä en ymmärrä miten ihmiset sitä voi harrastaa siinä ijässä. Siis mä en ite oo ollu suhteessa ja en aijo ...
Lue lisää