Apua

17.11.2023
Miten suudella?! Miten pussata, entä jos ei osaakkaan?! ÄÄÄÄ Apua
Vaestoliitto

Väestöliitto Vastaa

28.11.2023

Hei!

Mietit kysymyksessäsi, miten suudellaan. Vaikuttaa siltä, että ehkä myös jännität suutelemista.

On inhimillistä jännittää suutelemista. Suuteleminen voi olla ihanan intiimiä, hellää, räjäyttävää, jännittävää, kutkuttavaa ja kaikkea siitä välistä. Onneksi ei ole olemassa oikeaa tai väärää tapaa suudella. Jokainen suutelee omalla tavallaan, ja kunhan se tuntuu hyvältä ja on suostumuksellista molemmin puolin, teet juuri oikein! 

Kun suudellaan, huulet koskettavat huulia. Jotkut haluavat käyttää suutelun aikana hieman hampaita tai kieliään, mutta se on täysin vapaaehtoista. Voi olla hyvä aloittaa rauhallisesti ja seurata suutelukumppanin reaktiota. 

Jos olet huolestunut siitä, miten kannattaisi suudella, voi olla hyvä keskustella asiasta sen henkilön kanssa, jota haluat suudella. Voitte yhdessä miettiä, mikä juuri teidän mielestänne tuntuu hyvältä.

Terkuin,

 Seksuaalineuvoja Nea Nuorten Väestöliitosta.

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Siis oon ollu kavereit tän yhen pojan kanssa jo vähän aikaa. Ja tänään me ja sen kaverit oltiin kaupungilla. Me kaikki istuttiin jossain ja mä ja se istuttiin vierekkäi.ja me puhuttiin paljon ja meill...
Lue lisää

Exäni erosi minusta jo ainakin puoli vuotta sitten. Ja vaikka kuinka yritän en pääse yli hänestä. Mitä minä teen?
Lue lisää

Olen ollut tyttöystäväni kanssa jo useamman vuoden yhdessä ja olemme ikään kuin kasvaneet yhteen. En ole tavannut ketää samankaltaista ihmistä, jonka kanssa arvot ja maailmankatsomus kohtaisivat näin ...
Lue lisää

Hei
Tykkään yhdestä pojasta mutta en vain kehtaa myöntää sitä hänelle
Lue lisää