Han svarar inte!

15.11.2019
Jag har skrivit på whatsapp med en pojke som jag känner och är lite kär i, och han har bara slutat svara mitt i allt :( Jag har inte gjort något illa mot honom & vill gärna tala med honom ännu. Det känns som om han inte vill ha kontakt med mig längre. Vi går i skiljda skolor för jag flyttade till en annan kommun i början av 2019, men han vet att han betyder mycket för mig & att jag vill hålla kontakten med honom. Jag vill inte verka efterhängsen men inte heller förlora honom :'(

Om någon inte svarar på ens meddelanden, ska man fortsätta skriva nya tills hen svarar eller bara sluta? fråga
luckan

UngInfo Vastaa

18.11.2019

Hej!

Vad bra att du vände dig till våga fråga för att få hjälp med ditt problem. Jag förstår din frustration, att inte få svar kan verkligen vara jobbigt. Samtidigt kan man ju inte tvinga någon annan att svara om han inte vill - men om ni varit nära vänner tycker man ju han i varje fall borde förklara varför han inte vill ha kontakt längre.

jag föreslår att du provar ringa honom, och om  han inte svarar så skickar du ett sista sms där du förklarar vad du känner, och berättar att han är viktig för dig. Om han sen inte svarar tror jag tyvärr inte det finns något mer du kan göra. Då måste du fundera om du kanske gör dig själv illa genom att skicka meddelanden du nästan vet att du inte kommer att få svar på, och en massa tids och egergi går åt till att gå och hoppas och vänta. Tyvärr är det så ibland att människor växer isär, får olika värderingar eller av andra orsaker slutar vara vänner. Det är tråkigt då det händer, och jag är jätteledsen över att du behöver vara med om det. Modig av dig ändå att söka hjälp!

Lycka till, och hoppas du får en fortsatt fin höst hälsar

Ida På UngInfo

 

 

 

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.