Jalassa muutosta

31.07.2018
Terve tämmönen alkoi mietityttää että muutama päivä sitten havaitsin pari ihorikkoutumaa/hiertymää isovarpaan- sisäsyrjän kohdilla ja molemmat olivat pyöreitä ja nytten tullut isovarpaan päähän ja ulkosyrjään samanlaiset jotka ovat kuivuneen ihon ympäröimiä voiko olla jotain pahempaa vai onko se vain kengistä johtunutta hiertymää kun olen alle kahteen viikkoon tehnyt järkkärikeikkaa 100 tuntia jalat kipeäksi. Muistaakseni ehkä joskus ollut samaa mutta ajattelin mielenkiinnolla kysäistä. Kantapään puolella iho on normaali Ppp
Hannele klippt2

Nuorisotiedottaja Hannele Vastaa

06.08.2018

Hei Ppp!

Kiitos kysymyksestäsi. Kerroit, että sinulla on hiertymää jaloissasi. Kerroit myös että olet tehnyt järkkärikeikkaa 100 h. Uskoisin, että hiertymät ovat ihan normaaleja ja tulleet luultavasti kengistäsi ja siitä että olet kävellyt paljon ja ollut pitkiä aikoja seisaaltaan. Ottaen huomioon nämä helteet on ihan normaalia että sinulle on tullut hiertymää. Helteellä tulee vielä helpommin, koska jalat hikoilevat, eivätkä saa kunnolla ilmaa. Toivottavasti jalkasi ovat jo parantuneet.

Mukavaa loppukesää!

Ystävällisin terveisin; Hannele :)

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Minua kiinnostaisi tietää missä kunnossa minulla on verisuolet. Mitenkähän sen saisi selville?
Lue lisää

Oon 15v poika ja haluaisin tietää paljonko kiveksille potku sattuu. Mua ei oo ikinä potkastu munille. Miten sen voi tehdä turvallisesti?
Lue lisää

Miksi tytöt käy gynekologilla? Mitä siellä tapahtuu, ja minkä ikäisenä sinne pitää mennä? Voiko poika käydä gynekologilla?
Lue lisää

Millä tavalla pojan olisi luonnollisinta aloittaa tytön vartaloon tutustuminen? Tarkoitan sitä hetkeä, kun aletaan riisuutua. Sehän on varmasti jännä hetki. Joko ennen riisuumista kannattaisi kosketta...
Lue lisää