erilaiset liukuvoiteet

24.09.2020
Olen miettinyt liukuvoiteita. Vaikuttaako lämmittävä liukuvoide niin, että laukeaminen tapahtuu nopeammin? Ja viivästyttääkö viilentävä liukuvoide vastaavasti laukeamista?
Tessi klippt

Terveydenhoitaja ja seksuaalineuvoja Tessi Vastaa

Nuorisotiedottaja Piia Vastaa

29.09.2020

Hei,

Uskon sen olevan hyvin yksilöllistä, miten kukakin reagoi lämmittävään/viilentävään liukuvoiteeseen. Toisin sanoen kyse on siitä, mikä itsestäsi tuntuu hyvältä. Jotkut ovat sitä mieltä, että lämmittävä liukuvoide tuntuu hyvältä ja on erittäin kiihottavaa – kun taas toisten mielestä se kirvelee ja sattuu, jolloin sillä ei ole tietenkään kiihottavaa vaikutusta.

Toisaalta on liukuvoitetia, jotka sisältävät pienen määrän puuduttavaa ainetta, jonka uskotaan pystyvän pitkittämään siemensyöksyä, mutta tällöin hintana on se, että tunne peniksessä ei ole sama, joten se ei ole välttämättä mukavaa sinulle tai kumppanillesi.

Terveisin, Tessi

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Moi! Onko olemassa kuinka monta asentoa, jossa kaksi miestä voi olla samaan aikaan yhdynnässä naisen kanssa? Voivatko miehet työntää peniksensä yhtä aikaa emättimeen ja peppuun, vai pitääkö rytmi olla...
Lue lisää

Miten yhdyntä oikein tapahtuu pojan ja tytön välillä? Kovettuuko siitin ihan luonnostaan ja miten mennään sisäkkäin? Mitä sit tapahtuu kun ollaan sisällä?
Lue lisää

Hei. Onko realistista odottaa, että kun löytää puolison, seksiä voisi olla sen jälkeen joka ilta?
Lue lisää

Heippa. Tässä on 27-v nainen. Haluaisin saada nautintoa pyllyseksistä, mutta en ole saanut sitä. Käytämme tosi paljon liukkaria, ja sitä laitamme vasta, kun olen kiihottunut ja kostunut. Emme siis hät...
Lue lisää