Kesätyöt

09.03.2015
Hei! Olin Gunnarlan päiväkodissa kaksi viikkoa TET-jaksossa, ja pidin työstä tosi paljon. Ajattelin, että otettaisiinko sinne kesätyöntekijöitä- Asun siis Lohjalla. apua

Nuorisotiedottaja Jenny Vastaa

Nuorisotiedottaja, Nuortenelämä.fi Vastaa

12.03.2015

Hei!

Sinun kannattaa ehdottomasti kysyä kyseisestä paikasta kesätyöpaikkaa. Yleensä vakiotyöntekijät pitävät kesälomaa ja tuuraajaa saatetaan tarvita. On sinulle eduksi, että sinulla on jo kokemusta sieltä -myös se, että he tuntevat sinua jo jonkin verran voi auttaa asiaa jos olet tehnyt hyvän vaikutuksen harjoitteluaikana. Vaikkei sinne varsinaista hakua olisikaan, voit hyvin viedä työhakemuksen ja ansioluettelon työpaikan esimiehelle -sille, joka päättää kesätyöasioista.

Kannattaa tietenkin hakea kesätöitä monesta eri paikasta, jos sattuu ettei yhteen pääse, voi päästä toiseen. Mahdollisuudet kesätyöpaikan saamisesta kasvaa kun laitat hakemuksen moneen paikkaan.

Onnea matkaan!

Ystävällisesti nuorisotiedottaja Jenny

Hei! Kiitos kysymyksestäsi.
Sinun kysymyksesi on välitetty eteenpäin vastattavaksi Nuortenelämä.fi - Ungdomsliv.fi -palveluun. Heidän asiantuntijat ja nuorisotiedottajat vastaavat kysymykseesi. Vastaus on luettavissa kysymyksesi alla niin pian kuin saamme sen. Sekä kysymys ja vastaus tulevat näkymään Decibelin Kysy pois -palstalla ja Nuortenelämä.fi Kysyttävää-palstalla.

Terv. Nuorisotiedottaja Sanna

Hei,

Kiitos kysymyksestäsi. Tosi mukavaa kuulla, että sinulla oli niin mukava TET-kokemus, että haluaisit samaan paikkaan myös kesätöihin. Se, otetaanko kyseiseen päiväkotiin kesätyöntekijöitä, selviää vain suoraan kysymällä. Sinun kannattaa ottaa yhteyttä päiväkodin johtajaan ja kysyä, tarvitsevatko he kesätyöntekijää. Kannattaa kysyä samaa myös muista päiväkodeista, jotka ovat sopivan välimatkan päässä.

Sinun kannattaa miettiä myös muita mahdollisuuksia saada kesätöitä. Koska viihdyit työssäsi päiväkodissa, voisit esim. tiedustella tuttavapiiristäsi, olisiko kenelläkään tarvetta lapsenvahdille kesäaikaan.

Lohjan kaupungilla työskentelee kesätyökoordinaattori, joka auttaa 14-24-vuotiaita lohjalaisia kesätyönhakuun liittyvissä asioissa.

Hänen yhteystietonsa ovat tässä:

Satu Österberg
kesätyökoordinaattori
puh. 044 759 9779
satu.osterberg(at)novago.fi

Hyödyllistä tietoa kesätyönhausta löytyy myös näistä linkeistä:

http://www.nuortenelama.fi/elavaa-elamaa/tyo-ja-yrittajyys/kesatyot

http://www.decibel.fi/tietoa/tyo/kesatyo

Onnea kesätyönhakuun,

Maria – Nuortenelämä.fi

Yhteistyökumppanimme Nuortenelämä.fi on vastannut tähän kysymykseen. Kysymys ja vastaus julkaistaan myös Nuortenelämä.fi –palvelun Kysyttävää-palstalla.

 

 

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Kenelle kuuluu valtatien laidassa olevan hirviaidan korjaaminen? Metsässä on katkennut puu, jonka latvus röhnöttää hirviaidan päällä, ja aita on painunut siltä kohtaa maahan asti. Siitä olisi hirvien ...
Lue lisää

Onko se heppu yksin tein lomalla ensi kesään asti, jonka piti vastata miksi kunnan työntekijöillä on niin tolkuttomasti lomaa! Tämä on kyllä malliesimerkki siitä, millä tahdilla asiat kunnissa hoideta...
Lue lisää

Miksi kunnan työntekijöillä on niin tolkuttomasti lomaa? Olen sitä mieltä, että lomat on laiskoja varten. Olisin itsekin päässyt töihin kuntaan, mutta ei minua kiinnosta olla kolmasosaa ajasta lomalla...
Lue lisää

Mistä voisi löytää pimeitä töitä? Minua ei tuo veronmaksu huvita, kun ne menevät täysin kankkulan kaivoon.
Lue lisää