vammainen jää ilman seksiä

17.09.2021
Onko vammaisella oikeus saada seksiä? Jos on, kuinka vammainen ihminen voisi saada seksiä? Olen 20v mies, ja olen varma etten saa sitä koskaan, ellen maksa siitä. Liikun aika huonosti, eikä kukaan sen takia voi minusta kiinnostua. Se on pakko hyväksyä. Ja kun ei ole kumppania ei ole seksiäkään. Auttakaa minua pääsemään irti haluistani, niin elämä helpottuisi paljon, pliis. Nyt tämä on silkkaa kärsimystä.
DecibelAppSOME

En Decibel-expert Vastaa

27.09.2021

Hei,

Kiitos kysymyksestäsi. Vammaisuus ei saa estää tai rajoittaa henkilön seksuaalisuutta ja sinulla on yhtälailla seksuaalioikeudet ja oikeus nauttia omasta seksuaalisuudestasi kuin ei vammaisilla ihmisillä, tämä tarkoittaa muun muuassa sitä, että sinulla on oikeus tietoon seksuaalisuudesta, oikeus seksuaali ja lisääntymispalveluihin sekä oikeus omanlaiseen seksuaalisuuden ilmaisuun. Haluja, joita kerrot sinulla olevan, voisi helpottaa esim. seksistä fantisoiminen tai itsetyydytys. Nykyään löytyy myös hyvin paljon erialaisia seksileluja, jotka soveltuvat itsetyydytykseen, kuten penisvibroja. Suosittelisin myös, että hakeutuisit seksuaalinevojan vastaanotolle (esim. oman terveyskeskuksen kautta tai oppilashuollon kautta, jos opiskelet) jotta voisit pohtia näitä asioita ja saada tukea ja neuvoja seksuaalineuvojaksi koulutetulta henkilöltä. 


Hyvää syksyn jatkoa!

// Annika

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

On pieni ongelma, että haluamme poikaystävän kanssa niin erilaista seksiä. Minulle hellyys ja hyväilyt ovat tärkeintä. Poikaystävä haluaisi nopeasti yhdyntään. Minulla kestää pitkään kiihottua niin pa...
Lue lisää

Miten seksistä voisi saada mahdollisimman paljon nautintoa? Voisiko se tuntua niin hyvälle, että unohtaisi kaiken muun olemassa olon, eli menettäisi tavallaan tietoisuuden ulkopuolisesta maailmasta se...
Lue lisää

Miltä maistuu neste, jota tytöltä tulee silloin kun hän squirttaa? Onko mahdollista squirtata muulloin kuin orgasmin hetkellä? Tunteeko tytttö orgasmin lähestymisen ennalta?
Lue lisää

Onko normaalia se että kun näen jossain hyvännäköisen naisen tai kuvan niin pippelistä valuu heti tahmeaa ja kirkasta nestettä, vaikka ei seiso ja alushousut aina märkiä tippoja täynnä.
Lue lisää