Oraaliseksi

Nykyisin oraaliseksi on aika normaali osa tavallista seksiä. Se on usein hyvin nautinnollista, mutta pitää silti muistaa, että kaikki eivät halua saada sitä ja kaikki eivät myöskään halua antaa sitä. Kaikissa seksiin liittyvissä tilanteissa saa itse päättää, mikä tuntuu oikealta ja väärältä.

Oraaliseksissä on pääpiirteittäin kyse siitä, että suudellaan, nuollaan tai imetään kumppanin sukupuolielimiä. Se, mitä tekniikkaa käyttää, on makuasia, ja usein tarvitaan hiukan harjoitusta kumppanin kanssa, jotta löytyy tapa, joka on täydellinen juuri hänelle.

Melko hyvä perussääntö ennen kaikkea seksiä mutta varsinkin ennen oraaliseksiä on, että alapää on pesty. Silloin kokemus on usein mukavampi kaikille asianosaisille.

Oraaliseksi

04.12.2018

Pojan peniksen herkin osa on terska. Sitä koskee sama kuin tytön klitorista, eli kun antaa oraaliseksiä, on hyvä, että ei keskity heti terskaan, vaan aloittaa sen sijaan vähemmän herkistä paikoista ja...
Lue lisää

04.12.2018

Herkin kohta tytön alapäässä on klitoris. Se näyttää pieneltä nappulalta sisempien häpyhuulten yhtymäkohdassa. Pitää muistaa, että klitoris on hyvin herkkä (siinä on puolet enemmän hermopäätteitä kuin...
Lue lisää