suuseksi

29.03.2014
miten suuseksi tapahtuu eli kun tyttö ottaa pojalta suihin ja entä kun poika nuolee tyttöä? gitta

Ungdomsinformatörerna Liselott och Lena Vastaa

03.04.2014

Hei gitta!

Suuseksin suhteen ei ole olemassa minkäänlaista "tee-näin"-opasta, sillä kaikki ihmiset pitävät hieman eri asioista ja eri asiat aiheuttavat nautintoa eri ihmisille. Mikä kenestäkin tuntuu hyvältä, on helpoin havaita tarkkailemalla heidän elekieltään ja kuuntelemalla heitä suuseksin lomassa. Ei myöskään ole mikään häpeä kysyä, mikä tuntuu toisesta hyvältä ja miten kannattaisi edetä tai toimia.

Suuseksiä voi antaa monin eri tavoin. Kun on kyse tytön antamasta suuseksistä pojalle, on varmasti tavallisin tapa se, että tyttö ottaa pojan koko peniksen suuhunsa ja vie suuta rytmisellä liikkeellä edes takaisin peniksen vartta pitkin. Samanaikasesti tyttö voi imeä hieman. Suun painetta voi vaihdella sen mukaan, mikä pojasta tuntuu hyvältä. Tyttö voi myös imeä ja suudella pojan penistä, etenkin terska on hyvin hellä ja kosketusarka, joten sen nuoleminen tai kevyt imeminen voi tuntua pojasta hyvältä. Pojalta suihinottamista voisi verrata tikkarin nuolemiseen - viet suutasi edes-takaisin tikkaria pitkin ja ime kevyesti. Välillä ehkä nuolet vähän. Et kuitenkaan käytä hampaita, sillä se voi rikkoa tikkarin. Alussa kannattaa olla varovaisempi ja tosiaan kuullostella, miten poika reagoi - he kyllä useimmiten sanovat, jos saa olla "kovakätisempi".

Tytöille suuseksiä annetaan nuolemalla ja imemällä heidän alapäätään. Nautinnollisinta on yleensä sisempien häpyhuulten välissä nuoleminen, etenkin klitoriksen ja emätinaukon alueilla. Poika voi myös käyttää suutaan hyväilyyn ja kevyeen hierontaan kyseisillä aluilla. Joistakin tytöistä voi tuntua hyvältä jos poika vie kielen tai vaihtoehtoisesti sormet emättimen sisään rytmisesti.

Tässä vain "tavallisimmat" esimerkit siitä, miten suuseksiä voi antaa - kumppanin kanssa kokeilun kautta voi löytää ne omat kikat ja jutut, jotka tuntuvat hyviltä juuri teille. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että iho on alapään alueilla hyvin herkkää, joten teräviä kynsiä ja hampaiden käyttöä kannattaa varoa. Suuseksissä (kuten seksissä muutenkin) tulee myös huolehtia ehkäisyn käytöstä - kondomia kannattaa siis käyttää myös suuseksin aikana.

Terveisin nuorisotiedottajat Lena ja Liselott

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Moi. Tykkään olla ilman pikkareita ja olen menossa terveystarkastukseen. Jos painoni katsotaan niin pitääkö siinä riisua housut? Kun en pidä pikkareita
Lue lisää

Moi oon 13vuotias ja sormitin kulmakarva veitsen sillä päällä missä ei ole terää ja nyt mun valkovuoto on ruskeaa ja maistuu raudalle ja mulla ei oo siis alkanu menkkoi viel eikö mulla oo pimppikarvoi...
Lue lisää

Hei! Miltä alapään pitäisi tuoksua? Minulla ei ole mitään kutinaa tai kirvelyä mutta ei alapää miltään hyvältä tuoksu vaikka pesen säännöllisesti.
Lue lisää

Mitä voisin sanoa pojille, kun jotkut heistä kehuvat koulussa persettäni?
Lue lisää