Makukondomi

15.12.2022
Voitteko kertoa vähän makukondomeista? Itse en tiedä niistä mitään. Olen ollut yhden kivan tytön kanssa jonkun aikaa, ja tyttö kertoi minulle sellaista, että haluaisin päästä kokeilemaan sitä. Hän antaisi minulle suuseksiä, jos löytäisin jostakin mansikan tai vaniljan makuisia kondomeja. Mistä niitä saa? Ovatko kalliita? Onko niissä yhtä ohuita kuin tavallisissa kondomeissa? Jos niissä säilyy maku, minulla olisi edessä tosi kuuma ja kiihottava kokemus.
Stinke

Nuorisotiedottaja Stinke Vastaa

16.12.2022

Hei ja kiitos kysymyksestäsi!

Makukondomeja on paljon erilaisia, riippuen valmistajasta. Makukondomeja on myynnissä sileinä, juomutettuina, suorina, muotoiltuina, lateksittomina, värillisinä sekä värittöminä. Makukondomit voivat herätellä seksin aikana erilaisia aisteja, kuten maku,- ja hajuaistia. Mansikan sekä vaniljan makuisia kondomeja on saatavilla hyvin; niitä valmistavat turvalliset sekä tunnetut kondomimerkit, kuten RFSU.

RFSU:lla on esimerkiksi paketti, joka sisältää 30 erilaista kondomia. Kyseinen paketti sisältää mm. 5 mansikan,- sekä 5 vaniljan makuista kondomia, + tietenkin 20 kpl muunlaista kondomia, joista viisi on mainitsemaasi/kaipaamaasi ohutta kondomia. Internetistä ostettaessa tällainen paketti maksaa n. 20 euroa, jolloin yhden kondomin hinnaksi tulee 0,66 e.

RFSU ei ole ainoa, joka tekee makukondomeja. Tunnetuista merkeistä esimerkiksi DUREX valmistaa myös paljon erimakuisia kondomeja. Useimpia makukondomeja voit ostaa Internetistä. Turvallisia sivustoja ovat mm. kaalimato.com sekä sinful.fi. Lisäksi mm. kondomiverkkokauppa.fi:ssä on laaja valikoima. Internetistä tilattaessa tulee kuitenkin muistaa mahdolliset postimaksut.

Mikäli muu kuin mansikan tai vaniljan maku kelpaavat, on esimerkiksi RFSU:lla ohut makukondomi, makuna pina colada tai vadelma. 

Suuremmista marketeista, kuten Prisma tai Citymarket, voi myös löytyä myös makukondomeja. Rohkeasti vain hyllyille katsomaan!

Makukondomit voivat olla hauska lisä seksielämään, mutta eivät ne karkilta maistu. On eri asia syödä mansikka kuin antaa suuseksiä mansikanmakuisen kondomin läpi. Sanon tämän vain siksi, että et pety turhaan. Toivon silti sinulle ja teille mukavia hetkiä ja hienoa, että muistat huolehtia ehkäisystä sekä supuoliterveydestäsi!

Terv. Stinke

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Olen alkanut kärsimään tämän takia. Tiedän että ehdotatte että pitää vain yrittää etsiä. Mutta en tule löytämään koska en käy missään eikä ole mitään sosiaalisia kontakteja.
Lue lisää

Olen 13v tyttö ja olen ihastutunut tähän yhteen poikaan. Minulla on tunne että hän aikoo kysyä minua ulos ja enkä ole valmis suhteeseen. tykkään yleensä pojista jotka ovat hyvän näköisiä. mutta tämä...
Lue lisää

Moi. Olen ensimmäistä kertaa ihastunut, ja tilanne on aika ihmeelisen tuntuinen. Tilanteen tekee vielä kutkuttavammaksi, että kyseessä on ns. täyden kympin tyttö. Siis koulumenestykseltään, mutta enne...
Lue lisää

Onko se normaalia että olen ihastunut pikkuveljeeni?(hän on 5vuotta)
Lue lisää