EHDOTUKSIA!?

31.12.2012
Hei. MInulla on hyvä ystävä, jolle haluaisin antaa lahjaksi jotain hienoa. En keksi mitä voisin tehdä. Haluisin kuitenkin tehdä jotain joka liittyy askartelemiseen tai neulomiseen yms. Joten onko ideoita mitä voisin tehdä? HUOM! Haluaisin neuletöissä tehdä jotain pientä mutta kaunista jossa ei kestä niin kauan aikaa tehdä, koska olen aloittelija vasta!:) Vielä toinen kysymys!? Mistä saa ostettua sellaisia todella isoja pahveja( värillisiä) mistä saa tehtyä ison kortin joululahjaksi? Että siihen voisi laittaa paljon kuvia meistä yms. Kiitos jo nyt!:)

kysymys?
18.10.2013

Hei!

Onpa kivaa, että haluat ilahduttaa ystävääsi omatekoisella lahjalla! :) Varsinkin näin joulun alla monet ihmiset voisivat ottaa sinusta mallia ja tehdä lahjoja ikuisen ostamisen sijaan. Itsetehdyt lahjat ovat niin paljon persoonallisempia ja saaja arvostaa niitä ihan eri tavalla, koska niihin on laitettu aikaa ja vaivaa.

Tässä joitain ideoita, joita meille tuli mieleen: Voit kutoa icordin, eli "narun" puhelimen tai ipodin/mp3-soittimen kuulokkeiden ympärille. Tästä osoitteesta löydät ohjevideon: http://www.youtube.com/watch?v=HueHUb1GtFw. Voit myös kutoa tai virkata pienen pussukan tai taskun puhelimelle, netistä löydät useita erilaisia - googleta!
Pipon kutominen on myös nopeaa ja suhteellisen helppoa, jos käytät paksua lankaa ja Lovikat (lapaset) valmistuvat myös nopeaan. Ohjeita ja malleja löydät novita.fi -sivustolta.

Toinen hauska vaihtoehto on virkata amigurumeja (söpöjä virkattuja olioita), niitä löytyy kaikkea kuppikakuista zombeihin - ehkä teillä on jokin yhteinen "juttu" (esim. vampyyrit?kirahvit?jäätelö?hello kitty?) josta olisi kiva virkata muistohahmo ystävällesi. Googlettamalla ja kirjastosta löydät ohjeita ja malleja erilaisien amigurumien tekoon.

Lisää (ja paljon) askarteluideoita ja käsityövinkkejä löydät pinterest.com -sivulta. Valitse sivun ylälaidan Categories-kohdasta DIY & Crafts. Isoja kartonkeja löydät askarteluliikkeistä, esimerkiksi Tiimarista tai Sinooperista.

Toivottavasti jokin näistä vinkeistä oli mieleinen!
Tsemppiä askarteluun :)

Toivovat nuorisotiedottajat Lena ja Liselott

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Olen saanut paljon äidin rakkautta ja läheisyyttä, kuten myös mummonkin. Kelpaisin heille aivan itsenäni, joten en laske ihmisestä hyötyä, kenen kanssa olen. Esimerkiksi minulla on vuosia ollut kaveri...
Lue lisää

Olen 29-vuotias. Vanhempani ovat osaamattomia, eivät tiedä mitään opiskelusta. Halusin nuorena hammaslääkäriksi. Oikeiden ainevalintojen neuvominen oli vanhemmilleni mahdoton tehtävä. Valitsin lukioss...
Lue lisää

Hei minulla on paha mieli siitä että hyvä ystäväni ja poikaystäväni ovat tapelleet keskenään kaksi päivää ja sen takia menin vahingossa huutamaan poikaystävälleni.Nytten minusta tuntuu hyvin pahalta e...
Lue lisää

Hei, musta on alkanu tuntuu siltä niinku mun kaikki kaverit on etääntyny musta. Kaikki vaa lähtee ja jättää mut. Ja se stressaa en tiiä miks mut kuitenki. Kaikki on vaa menny päi persettä viime aikoin...
Lue lisää