Äidin isä

31.12.2012
Hei.
Mun äidin isä on kuollut jo sillon kun äiti oli 3 vuotias. Äiti ei oo koskaan nähny omaa isäänsä. Mutta tietää että isällään oli vielä 4 lasta äitin lisäks. Äiti ei oo koskaa nähny niitäkään ja tietää vaan yhden hänen veljensä nimen. Mutta äiti ei kuitenkaan halua tavata heitä koska et tiedä missä he asuvat. Mä kuintenki haluisin tietää missä he asuvat ja tavata ne. Miten voin ottaa selville asian? Tiedän itsekin vain tämän yhden enoni nimen.
18.10.2013

Kiitos kysymyksestäsi!

Mepäs koitamme selvittää miten voisit edetä, vastaamme sinulle siis heti kun olemme vähän viisaampia!

Terveisin nuorisotiedottajat Jenny ja Liselott

Hei!

Ensin haluamme sanoa, että sinun kannattaisi jutella äitisi kanssa asiasta –kertoa, että haluaisit tietää ketä ja missä sukulaisesi ovat. Äitisi on vastuussa sinun hyvinvoinnistasi kunnes olet täysi-ikäinen ja tällaiset asiat eivät välttämättä ole helppoja. Tarkoitamme vain, että olisi hyvä jos voisitte yhdessä puhua asiasta ensin, jotta voitte varautua kaikkeen mahdolliseen ja olla sitten toistenne tukena –niin hyvässä kuin pahassakin. Tässä vinkkejä etsimiseen:
Sanot, että tiedät enosi nimen, joten voisit aloittaa etsimään häntä netistä (voit myös googlettaa äitisi isän nimen ja koittaa löytää veljet hänen kauttaan). Voit vaikka katsoa jonkun sukututkimus-yhteisön sivuilta, mikäli nimellä löytyy osumia. Väestörekisterikeskuksen nimipalvelun avulla voi etsiä kaikki rekisteriin tallennettujen etu- ja sukunimien lukumääriä Suomessa. Osoitepalvelu.net sivuston kautta voi saada tietoonsa haluamansa henkilön osoitetiedot, mikäli henkilö ei ole asettanut tietojenluovutuskieltoa ja asuu Suomessa (HUOM! Osoitepalvelu on maksullinen). Jos etsimäsi henkilöt ovatkin ulkomailla, voi Pelastusarmeija auttaa etsimään heitä.

Tästä alhaalta löydät vielä linkit mainitsemillemme sivuille.
Onnea etsintään!

Terveisin nuorisotiedottajat Jenny & Liselott

Pelastusarmeija, etsiskelytyö
Väestörekisterikeskus
Sukututkimus

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Olen kohta 15v ja olen elänyt aina äitini kanssa. Tämän vuoden aikana äitistä on tullut outo. Hän on alkanut olemaan ilkeä ja hiljainen. Minun äitini joka on porukan ilo ja pelle on nyt todella maassa...
Lue lisää

Äitini on todella ilkeä ilman syytä. En ole ainoa joka hänestä ei tykkää. Pelkään äitiäni Aina kun on vihainen. Hän ei ole myöskään huolehtivainen tai mukava.
Lue lisää

onko ok harrastaa yhdyntää mummon kanssa? ps harrastin jo :)
Lue lisää

Minun vanhempani eivät mitenkään voi pysyä sovussa enkä tiedä enään mitä tehdä
Lue lisää