bakteerivaara

14.09.2020
Onko sellainen ok, että pyllyn nuolemisesta siirrytään saman tien nuolemaan vaginaa? Voiko pyllystä siirtyä kielen mukana vaginaan joku haitallinen bakteeri? Siis nimenomaan jos nuollaan sieltä pyllyreiän sisältä ja syvältä vaginasta.
Tessi klippt

Terveydenhoitaja ja seksuaalineuvoja Tessi Vastaa

Sosionomiopiskelija Jannica Vastaa

17.09.2020

Hei,

Ennen kuin harrastatte oraaliseksiä, ja varsinkin jos harrastatte ”rimmingiä” (nuolla peräaukkoa ja sen lähistöä), on hyvä pestä alue huolellisesti juuri ennen seksin harrastamista. Muuten riskinä on, että alueen bakteerit aiheuttavat ongelmia sinulle tai kumppanillesi. Riski kielen mukana kulkeutuvista bakteereista ei ehkä ole niin iso, mutta jos alue ei ole puhdas, suurempana riskinä on, että saat bakteereja, jotka voivat aiheuttaa esim. pahoinvointia, oksentelua tai ripulia.

Ottakaa tavaksi käydä yhdessä suihkussa osana esileikkiä ennen seksiä - ongelma ratkeaa sillä.

Terveisin, Tessi

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Moikka! Meen kasiluokalle syksyllä ja haluisin tietää mitä siellä terveystarkastuksessa tehdään? En halua näyttää alapäätäni sille tyypille. Voiko alapäätutkimuksesta kieltäytyä ilman että se laittaa ...
Lue lisää

Mitä se rakasteleminen on? Kuinka poika ja tyttö rakastelevat?
Lue lisää

Kysyisin suuseksistä seksuaaliterveyden näkökulmasta. Haluaisin nuolla tyttöystäväni alapäätä. Voinko nuolla vuorotellen pillua ja pyllyä? Kysyn siksi, ettei pyllystä menisi kielen mukana haitallisia ...
Lue lisää

moi!
harrastettiin seksiä poikaystävän kanssa ja pippeli jotenki repäisi alapäätäni ja haava tuli ja vuoti aika paljon? mitä tehdä?
Lue lisää