Inte skönt sex

10.04.2017
Hej! varför är inte sexet skönt för min kille? QW
Tessi klippt

Hälsovårdare och sexualrådgivare Tessi svarar

11.04.2017

Hej.

För det första blir jag lite sur på din kille som får det att låta som att det är fel på dig då han inte känner någonting. Med tanke på din ålder är det väldigt osannolikt att det skulle bero på att du är för "slapp". Dessutom upplever ju du att det är skönt, så OM det faktiskt skulle vara så att det berodde på att du inte är tillräckligt tajt så skulle du märka av det själv också.

Jag tycker att det låter som att din kille borde besöka en läkare eller urolog. Det du beskriver kan hända vem som helst nån gång, men det kan också ha samband med olika neurologiska problem. Så då man beaktar de olika sakerna i det du skriver så låter det som om han borde kolla upp saken för att utesluta att det inte finns några neurologiska orsaker till hans känselbortfall.

Det jag skriver nu låter ju jätteallvarligt, och det behöver det inte alls vara. Men innan han börjar skylla ifrån sig och få dig att känna det som att "felet" sitter hos dig, så skall han nog undersökas eftersom alla symtom sitter hos honom. Börja med att boka en läkartid på hvc, därifrån kan de vis behov skicka honom vidare till en urolog (specialläkare inom området). Jag förstår att det säkert känns känsligt och pinsamt för honom att uppsöka läkare för en sån sak, men eftersom det är någonting som påverkar er båda så skulle det vara viktigt.

Många kramar

Tessi

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Sex

Hej undrar vad som skulle hända om jag skulle knulla min mamma. Är kåt och skulle vilja det.
Läs mera

Hej!
Jag vet inte riktigt vart jag ska skriva eller till vem jag ska prata med så här är jag..

Jag har en kompis som jag kommer att kalla för (M), som jag har känt i flera år eftersom att vi gick i ...
Läs mera

Hej

Går i gymnasiet.Vi tjejer brukar prata mycket om sex.Ibland snackar vi om porr.Varför förnekar tjejer att dom tittar på porr( Med två tjejer som smeker varandra.?)
Läs mera

Hej, jag behöver hjälp... jag har aldrig förr varit hos en gynekolog, kanske jag borde ha varit förr men oavsett aldrig besökt en.. Jag fick frågan av min kille ifall jag varit och svarade utan tvekan...
Läs mera