Oralsex

 

Idag är oralsex ett ganska vanligt inslag i ”normalt” sex. Det är ofta väldigt njutningsfullt, men man skall ändå komma ihåg att alla inte tycker om att få det, och alla vill inte heller ge det. I alla sammanhang som gäller sex är det man själv som bestämmer vad som känns rätt och fel.

På det stora hela handlar oralsex om att man kysser, slickar eller suger på partnerns könsorgan. Exakt vilken teknik man använder är en smaksak, och ofta kräver det lite träning tillsammans med partnern för att hitta det sätt som är perfekt just för hen.

En rätt bra grundregel inför varje form av sex, men speciellt inför oralsex är att underlivet är tvättat. Då är upplevelsen oftast trevligare för alla inblandade.

Oralsex

04.12.2018

Det känsligaste stället på killens penis är ollonet. Så samma regler som gäller tjejens klitoris stämmer även för killen – d.v.s. då man skall ge oralsex så är det bra om man inte börjar med att direk...
Läs mera

04.12.2018

Den känsligaste punkten i tjejens underliv är hennes klitoris. Som ser ut som en liten knopp precis där de inre blygdläpparna möts. Det man bör minnas är att klitoris är väldigt känslig (den innehålle...
Läs mera