broschyrhylla1 610

Information

På den här delen av Decibel finns information, fakta, råd, tips, erfarenheter och valmöjligheter för ungdomar i Österbotten. Det här är vår faktabank.

Klicka på den rubrik som du söker information om i listan till vänster.

Den här delen av Decibel uppdateras hela tiden med massor och åter massor mera information om allt möjligt som kan göra ditt liv som ung i Österbotten lite lättare. Men det är ett gigantiskt jobb att samla pålitlig, saklig, neutral och konkret info och det tar tid. Vi vill dessutom att olika experter faktagranskar texterna för säkerhets skull. Därför ber vi dig ha lite tålamod ifall den info du söker inte finns här ännu - den är nog på kommande!

Om du har frågor kring något av ämnena eller en fråga som rör något helt annat, kan du ställa den i Decibel:s frågespalt Våga fråga.
Text:
Ungdomsinformatören Liselott Nyström
Bild:
Liselott Nyström
Översättning:
Lena Niininen (till finska)
Senast uppdaterad:
10.07.2017

Deltagande kommuner:

Jakobstad
Kaskö
Korsholm
Korsnäs
Kristinestad
Kronoby
Malax
Nykarleby
Närpes
Pedersöre
Vörå

 

Kontaktuppgifter

decibel[at]korsholm.fi +35844 7277 911

Sepis ungdomsinfocenter Bölesundsvägen 10 B 65610 Korsholm Finland Fakturering: Decibel, inköp 333, Centrumvägen 4, 656610 Korsholm Finland

Vad är Decibel?

Decibel.fi är Österbottens egen tvåspråkiga ungdomswebbportal
med information, rådgivning och möjlighet att påverka.

ungdomsinformations och radgivningstjanst vaaka mustavalko 3

Samarbetspartners

Undervisnings- och Kulturministeriet
Koordinaatti
Projektet Regional koordinering av ungdomsinformation och -rådgivningstjänster i Österbotten, Mellersta Österbotten och Syd-Österbotten
© Decibel.fi 2007-2013 | Decibel.fi innehar upphovsrätten till denna sida | Om du önskar kopiera, vänligen källhänvisa och meddela oss!