broschyrhylla1 610

Relationer

Vårt samhälle är långt uppbyggt på mänskliga relationer. Vår relation till andra människor har stor betydelse för våra liv och vårt välmående. Det finns många olika slags relationer; relationer till kompisar, pojk- eller flickvän, familj och släktingar, arbetskamrater o.s.v. Listan kan göras lång. Man bör tänka på att vår relation till andra människor är en viktig del av våra liv och att man bör vårda sina relationer på ett bra sätt. Ett stort nät av relationer är bra att ha i olika situationer av livet. Relationer ger en trygghet och skapar stabilitet i livet. Människan kan ses som ett flockdjur som har ett behov att tillhöra en grupp och att känna samhörighet med andra människor.

Sidorna under Relationer utökas och förbättras nu som då av ungdomsinformatörerna på Decibel.fi. Det här sker oftast som Månadens teman tillsammans med samarbetspartners, experter och faktagranskare. Valet av teman baseras på bland annat vilken typ av frågor som kommer in till Decibels Våga fråga och på vad vi hör från fältet (exempelvis från skolhälsovårdare, ungdomsledare eller media) att skulle behövas mera info om åt våra österbottniska ungdomar. 

OBS! Allt som har med kärlek och sex att göra finns under den huvudrubriken under Information på Decibel.fi. Dit hör alltså såväl flirt som pojk- och flickvän.

Om det är något du skulle vilja läsa mera om, så ge gärna dina idéer, tips och önskemål åt ungdomsinformatörerna genom sidan Har vi glömt något?

Våga fråga! Besvarade frågor om Relationer

Text:
Liselott Nyström, ungdomsinformatör
Bild:
Liselott Nyström
Översättning:
Ungdomsinformatör Jenny Hjulfors (till finska)
Senast uppdaterad:
12.04.2018

Deltagande kommuner:

Jakobstad
Kaskö
Korsholm
Korsnäs
Kristinestad
Kronoby
Malax
Nykarleby
Närpes
Pedersöre
Vörå

 

Kontaktuppgifter

decibel[at]korsholm.fi +35844 7277 911

Sepis ungdomsinfocenter Bölesundsvägen 10 B 65610 Korsholm Finland Fakturering: Decibel, inköp 333, Centrumvägen 4, 656610 Korsholm Finland

Vad är Decibel?

Decibel.fi är Österbottens egen tvåspråkiga ungdomswebbportal
med information, rådgivning och möjlighet att påverka.

ungdomsinformations och radgivningstjanst vaaka mustavalko 3

Samarbetspartners

Undervisnings- och Kulturministeriet
Koordinaatti
Projektet Regional koordinering av ungdomsinformation och -rådgivningstjänster i Österbotten, Mellersta Österbotten och Syd-Österbotten
© Decibel.fi 2018 | Decibel.fi innehar upphovsrätten till denna sida | Om du önskar kopiera, vänligen källhänvisa och meddela oss!