Hur blir man INTE gravid

Hur blir man INTE gravid

Sidan i korthet: Hur blir man INTE gravid? Genom oralsex kan man inte bli gravid. Det vill säga om tjejen tar snoppen i munnen och killen får utlösning i hennes mun och hon sväljer sperman. Man kan inte heller bli gravid om killen får utlösning på tjejens kläder men sperman inte kommer i kontakt med tjejens slida. Det finns absolut ingenting annat än mänskliga spermier från en man som kan göra en kvinna gravid, inga föremål eller födoämnen eller annat än just sperma från en man/kille.
2. De här sätten kan man INTE bli gravid genom:

Oralsex, alltså att tjejen tar snoppen i munnen och killen får utlösning i hennes mun och hon sväljer sperman. Man kan inte bli gravid genom magen. Man kan inte bli gravid genom analsex, eftersom det inte finns någon väg mellan ändtarmen och slidan. Inte heller kan tjejen bli gravid av att killen slickar eller smeker hennes underliv med fingrarna ifall han inte har sperma på fingrarna.

Om killen får utlösning utanpå tjejens kläder, men sperman inte kommer i kontakt med tjejens slida, så kan hon inte bli gravid. Det är väldigt svårt för spermier att ta sig genom tex trosornas tyg. Sperma torkar snabbt och spermierna dör när den inte har sin skyddande kroppsvarma vätska runt sig. Därför kan man inte bli gravid av att sitta på gamla spermafläckar tex i bastun eller på toaletten.

Chansen att bli gravid genom att tex simma i en pool eller i havet där en kille fått utlösning i vattnet är så otroligt, ofantligt minimal att man inte behöver oroa sig. Speciellt om det finns klor och andra rengöringsmedel i vattnet, och om vattnet är kallare än kroppstemperatur, så dödar det spermierna. I ett badkar med vatten som killen fått utlösning i är chansen bara obetydligt större.

Det finns absolut ingenting annat än mänskliga spermier från en man som kan göra en kvinna gravid, inga föremål eller födoämnen eller annat än just sperma från en man/kille. Om det finns sperma på tex ett föremål så måste sperman i levande skick föras in i slidan för att chansen för att hon ska bli gravid ska finnas.