Träna rätt

03.12.2019
Nog kan man väl träna sig stark och uthållig och allt sånt fast man int går på idrottsgymnasie känns som att dom där har så bra koll på allt å de e så myki förmåner me massa tränare å kostar de nå att va på vörå idrottsgymnasie å känns som att dom där också har koll på att allt tränas rätt och att man int tränar en viss del av kroppen för myki alltså att allt e i balans. Kan man ha koll på sånt själv utan en massa expert tränare runt sig, hur ska man veta att man tränar rätt och allr sånt utan massa bra tränare tänk om man tränar fel eller överbelastar eller äter dåligt hur ska man veta. Om man int har råd med pt men ändå vill kunna göra allt rätt å allt sånt hur gör man då Four04
Andreas Narva klippt

FISAF/EA/APT Personal Trainer Andreas svarar

09.12.2019

Hej!

Man kan bli världsmästare fast man inte går på idrottsgymnasie :)

Det som avgör är ifall du skall bli stark eller uthållig, är din egen vilja. Den bästa träningen är den som blir gjord. Ät mat då du är hungrig. Ett bra schema är frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsbit. Maten typ sånt som erbjuds i skolan. Håller du dig till det är det bara att köra på och träna fullt.

Men hur träna rätt? Gå i sällskap med en kompis eller bekant som du vet att har lite erfarenhet av t.ex gymträning eller löpning. Också finns det föreningar eller klubbar som har ledda träningar som du kan gå och pröva på. Där finns det garanterat kunnande om den grenen som du är intresserad av.

Och det viktigaste av allt, ha kul och njut av det du gör. Blir nog bra :)

Ha de bra,

- Andreas

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.