Varför (elaka facebook-grupper)?

14.06.2010
Varför går så många med i "Kan den här vägpinnen få fler fans än Darin?"
Darin är ju en duktig artist! Alltså man skulle jo tro att de har lika "elaka" grupper åt fler artister, men jag har faktiskt inte hittat nån annan liknande.. Att det finns en sådan grupp är ju en skild sak, men vfr går människor man känner med i just den gruppen..? Vad har just artisten Darin gjort de/det senaste året som ja inte har hört?!!!
Ja vet att han e snäll och sjunger bra! :D
25.11.2011

Hej!

Jaa-a hördu, varför klankar en del människor ner på de mest konstiga saker...? Det verkar höra till människans natur att kritisera, klaga och tala skit - och visste du att det faktiskt utlöser mera njutningshormon i hjärnans belönings-centra när man knärrar på något jämfört med när man berömmer något. Folk tycker att det är skönt att få vara negativ och klaga... Synd, men sant.

Dessutom är smaken som baken, Darin är överlag erkänd som en bra artist, men folk tycker ju faktiskt om olika saker. Vissa gillar Rammstein, andra 50 cent osv. Men en orsak till att just ADarin fått sig kring öronen i den här Facebook-gruppen kanske är avundsjuka? Om det är en person av manligt kön som startat gruppen, så kan det hända att han är lite svartsjuk på att Darin är en snygg ung man, som vunnit en av de största sångtävlingarna, är berömd och beundrad och framförallt har fångat så många unga tjejers hjärtan? Och är det en tjej som startat gruppen så kan det vara ett behov av att vara "som-kärringen-mot-strömmen", dvs tycka tvärt emot tex kompisarna? Folk gör oftast saker av djupare orsaker än bara att de tycker si och så...

Så du behöver nog inte bry dig så hårt om den här gruppen, det finns all möjlig skit på Facebook som man inte behöver bry sig om. Den gruppen kanske inte har mer hjärna bakom än den där gruppen som skulle cykla från Vasa till Helsingfors ifall gruppen fick 1000 medlemmar. Man bara frågar sig varför? De kunde väl ha cyklat till H:fors i alla fall?

Hälsar webbredaktören Liselott

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.