Studier

02.09.2022
Hej! Jag är 20 åring som är intresserade av olika utbildningar/ kurser. Hur och var hittar jag folk som är intresserade. Har redan frågat mina vänner. Det gäller kurser utomlands i Spanien Bartender m. M.

Sedan har jag en till fråga, skulle vilja åka på interail resa, var hittar man folk som är intresserade för det? Tjej
Tessi klippt

Hälsovårdare och sexualrådgivare Tessi svarar

05.09.2022

Hej,

Om du googlar på "travel buddy" så får du förslag på flera olika appar genom vilka du kan träffa människor som precis som du söker resesällskap, dock lönar det ju sig (som alltid) att ta det säkra före det osäkra med människor man får kontakt med via appar.

På exempelvis en bartenderkurs skulle du antagligen snabbt bli bekant med de andra deltagarna, men att åka på interrail ensam kan vara ganska tråkigt om man inte har lätt för att ta kontakt med nya människor. På interrail är ju hela tanken att uppleva nya saker och se nya ställen så då kan det nog kännas tryggt att resa tillsammans med någon annan. Kanske det finns facebook-grupper för kurserna du är intresserade av, eller för människor som har tänkt sig på interrail nästa sommar?

Hälsningar

Tessi

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hur många kalorier bränner man då man åker snowboard på en hel dag typ 6 timmar? Hittar inga bra svar på näte
Läs mera

Hej, jag är en 14 årig pojke som far på en ungdomssamling varje fredag. Men det har hänt en sak som jag inte kan sluta att tänka på. Det gör några veckor nu som det finns en ung man (ungefär 18 år) so...
Läs mera

Hej, jo jag skall springa ett cooper test. Och nu när jag tränat till det har jag ju måsta springa ute på vägen och det är ju vinter så det är också minusgrader och lite snö, så nu undrar jag hur stor...
Läs mera