Decibel app

09.11.2021
Hej, jag hade ställt en fråga först, sen så laddade jag ner appen. Men är det försent? Alltså jag laddade ner appen först efter att jag ställde frågan, jag tillät notiser men vet då appen vilken fråga jag ställde? För vill ha notis när frågan är besvarad. Så jag vet inte om jag kommer få det med tanke på att jag laddade ner appen efter att jag ställt frågan Jag igen
Tessi klippt

Hälsovårdare och sexualrådgivare Tessi svarar

09.11.2021

Hej,

Antagligen är det för sent precis som du skriver. Då du ställer en fråga via appen så får man en typ av adress i systemet som notifikationen skickas till, men det fungerar ju inte om man laddar ner appen först efteråt eftersom frågans "adress" då inte tas upp av appen.

Beklagar detta. Du är helt enkelt tvungen att gå in och kolla om frågan blivit besvarad. Alternativt att skicka frågan på nytt via appen.

Tessi

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej,

Jag är för tillfället på föräldraledighet men är annars anställd tills vidare vid en institution. Jag har länge velat byta jobb men inte vågat riskera min tills vidare anställning.

Till min frå...
Läs mera

Hej!

Jag blev färdig småbarnspedagog för några år sedan och har alltid haft en dröm att bli egenföretagare som mina föräldrar, men har alltid tänkt att det varit lite svårt med min utbildning.

Men...
Läs mera

Hej!
Jag skulle vilja bli influenser / modell få ett stort ig konto mm hur skall jag göra?? Hur hittar man korta modell jobb? Både i Finland och i Sverige
Läs mera

Hej jag vill bli modell jag är 14 år och vill jätte gärna bli modell men jag har två problem, jag är 160cm och bor i finland vad ska jag göra?
Läs mera