Inget svar jobb

18.03.2022
Jag har sökt ett sommarjobb i december och chefen sa han skulle hör av sig i februari/mars men jag har inte fått något svar ännu och jag har kontaktat för en vecka sedan men inget svar ännu… jag behöver veta så ja kan se med ett annat jobb. Vad ska jag göra?
Tessi klippt

Hälsovårdare och sexualrådgivare Tessi svarar

18.03.2022

Hej,

Jag tycker att du på nytt skall försöka kontakta chefen. Det är ingenting pinsamt alls med att försöka ringa upp på nytt eller besöka stället. Samma sak skulle gälla om du var en vuxen person - man behöver ju få klara besked om saker för att man skall veta.

Kram,

Tessi

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej! När börjar man samla vintersemester på ett jobb? Har nyligen jobbat över 1 år på samma arbetsplats (kontor) ifall det påverkar vad man jobbar med.
Tackar!
Läs mera

Hej!
Jag har läst olika delexamen inom bokföring, löneräkning, fakturering och bokslut på yrkesakademin. Är nu sugen på att starta egen bokföringsbyrå. Räcker detta som utbildning eller måste jag ha ...
Läs mera

Hej. Har ni några tips på ställen på nätet som man kan tjäna lite extra pengar på sådär utöver sitt jobb? Har hört om att det finns olika företag som betalar en slant (ganska liten dock) för att man t...
Läs mera

Hej! Jag skulle vilja prov jobba i Norge iaf en vecka elr något, inom bemanningsföretag
Jag är utbildad närvårdare. Men mina föräldrar tycker inte det iaf att jag ska behöva åka med någon annan isf. V...
Läs mera