Snygg lärare????

17.03.2022
I min skola finns det en lärare som heter X X. Han är jättesnygg och jag är lite kär i honom. Men tyvärr vet jag att han är pedofil... vad ska jag göra?
Tessi klippt

Hälsovårdare och sexualrådgivare Tessi svarar

18.03.2022

Hej,

I sig är det ingenting ovanligt alls med att bli förälskad i en lärare. Ofta är det en person som finns i ens närhet regelbundet och som man kan se upp till. Så det behöver inte vara ett problem.

Det som däremot ÄR ett problem är att du i denna fråga skrev ut personens namn, och i samma fråga anklagar honom för att vara pedofil. Du bör vara medveten om att det är ett brott att skriva ut sådant, och att det kan leda till polisanmälan och utredning. Och även om inte vi på Decibel vet vem du är så kan polisen ta reda på det de gånger det handlar om ett brott på nätet (om t.ex. personen vars namn du skrev skulle skulle polisanmäla saken och kräva utredning.) Du är ALLTID ansvarig för de saker du skriver på nätet, även om det sker anonymt och du upplever att det är "harmlöst" eller "på skoj".

Tessi

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej! När börjar man samla vintersemester på ett jobb? Har nyligen jobbat över 1 år på samma arbetsplats (kontor) ifall det påverkar vad man jobbar med.
Tackar!
Läs mera

Hej!
Jag har läst olika delexamen inom bokföring, löneräkning, fakturering och bokslut på yrkesakademin. Är nu sugen på att starta egen bokföringsbyrå. Räcker detta som utbildning eller måste jag ha ...
Läs mera

Hej. Har ni några tips på ställen på nätet som man kan tjäna lite extra pengar på sådär utöver sitt jobb? Har hört om att det finns olika företag som betalar en slant (ganska liten dock) för att man t...
Läs mera

Hej! Jag skulle vilja prov jobba i Norge iaf en vecka elr något, inom bemanningsföretag
Jag är utbildad närvårdare. Men mina föräldrar tycker inte det iaf att jag ska behöva åka med någon annan isf. V...
Läs mera