Vad ska jag göra!?

22.03.2023
Förlåt, men vill helst skriva hela frågan i hemliga rutan. Detta känns för privat.
luckan

UngInfo svarar

29.03.2023

Hej!
Jag ska göra mitt bästa med att besvara din fråga utan att öppna upp det du skrivit i hemliga rutan, men dessvärre blir svaret lite fattigare i och med det.


Tråkigt att läsa er situation. Jag skulle rekommendera att ni ringer polisens rådgivning och ber om råd om hur ni kunde gå till väga. Ni kunde också vända er till ett djurhem för att kolla om hen kan vara där. Den andra situationen som du nämner borde också lösas. Har ni diskuterat tillsammans med personen? Kanske ni behöver diskutera om ämnet och kanske det kan finnas en lösning på saken, eller att ni kunde mötas i mitten så att alla har det bra? Polisens rådgivning kan hjälpa er med hur ni kan gå till väga, så jag skulle starkt rekommendera att kolla med dem. 
Jag är ledsen att detta har hänt er och hoppas att saken ska lösas och att ni får svar på era frågor. 

 Med vänlig hälsning,

Katharina Koschinski, Luckan Unginfo 

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

inom kristendomen säger man att man borde vänta tills man är gift för att ha sex, men jag har hört att andra inte gör det. vad skulle hända om jag inte skulle göra det??
Läs mera

Hej jag har haft stora problem med självskadebeteende förut och lider även av ångest och depression min bästa vän sviker mig hela tiden hon är hela tiden men sina kille och min pojkvän prioriterar ald...
Läs mera

Varför tar det så länge fö er att svara?
Läs mera

Min bästa kompis har på sista tiden (ca 1 mån) verkat stressad och överväldigad. Hon är borta från skolan nästan varje vecka, hon har varit "sjuk", men det är inte liksom att hon är förkyld eller så, ...
Läs mera