Blockerad på snapchat

13.12.2014
Kan man se ifall man är blockerad på snapchat? Orolig
Jonny Bjorkstrom

Teknikexperten Jonny svarar

Ungdomsinformatören Sanna svarar

15.12.2014

Hej, om nån valt att blocka någon så är det ju meningen att det inte ska synas, så det kan man alltså inte se.

Hälsar ungdomsinformatören Sanna

Hej!
En blockerad kontakt behandlas som "deleted" vilket innebär att kontakten försvinner från vänlistan.
H. Jonny

1 Kommentarer

  • Sara 14/04/2016 10:12am (11 år sen)

    Men lär det inte märkas när den blockerade personen skickar en snap till den som blockerat personen?? :)

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

det känns so mom att jag har adhd, men vissa tycker att jag också har autism också. jag är ganska blyg av mig och vågar inte berätta till mina föräldrar om att jag skulle vilja ha en utredning på adha...
Läs mera

Hej!
I min by är ett rykte om att en 16-årig pojke som har sagt att han ska ta självmord. Han har sagt det till pojkar i hans egna ålder samt skickat ett datum åt en flicka. Jag och mina kompisar tror...
Läs mera

Hej
Jag vill skaffa thongs trosor, alltså såna som går in i rumpan, men jag vet inte hur jag ska fråga mina föräldrar
Hjälp
Läs mera

Hej jag skrev en fråga 04.10.2026 som ni inte har svarat på så om ni ser detta så svara gärna på den frågan. Rubriken på den heter mens så svara gärna.
Läs mera