Kär

28.11.2022
Hej! Jag har addat en kille på fb som jag träffade förra året på nyår

Om han addat mig kan jag skicka med honom då? Hur kan jag få veta om han gillar mig? Kan man bara skicka random om snap eller ska man prata först bilr det stelt om jag skickar och han inte är intresserad då chatten lämnar kvar för all framtid?
Alla tips och råd tack!
IMG 20220613 201649980

Praktikant vid Decibel Nina svarar

28.11.2022

Hej,

Om han har addat dig tillbaks så kan du nog skicka ett meddelande till honom. Jag föreslår att du skickar ett meddelande där du skriver hej och att det var trevligt senast ni träffades, fråga även någonting om hans liv, till exempel hur det går med studier eller jobb. Då han har svarat på det så kanske det känns mer naturligt att fråga om han vill adda dig på snap.

Jag vet inte när ni senast träffades. Om ni har träffats några gånger efter nyår i olika sammanhang och pratat lite så skulle du kunna skicka ett meddelande där du skriver att det var trevligt senast ni sågs och fråga vad han heter på snap.

Om han börjar chatta mycket med dig, ofta frågar dig saker om ditt liv/dina intressen, eller till och med vill träffa dig så är det tecken på att han gillar dig.

Jag skulle säga att det är värt ett försök, även om det säkert känns jobbigt om han inte svarar på ditt meddelande. Om han inte är så aktiv på Facebook så kanske han inte svarar genast heller.

Jag kan inte säga om det blir stelt om ditt meddelande blir obesvarat. Det blir det kanske om han med flit har ignorerat det och inte vågar erkänna det, men då är det inte ditt fel att det blir stelt om ni råkar träffas.

Om du inte får kontakt med honom alls så tycker jag inte att det är värt att du hänger upp dig på honom allt för mycket. Om han faktiskt är intresserad av dig så skulle han troligtvis svara då han ser ditt meddelande eller då han får veta att du har skickat ett meddelande. 

 

Mvh,

Praktikanten Nina

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Mina ångestproblem påverkar min relation negativt. Allt som allt så har inget egentligen skitit sig men jag är så rädd för att allt till sist kommer att falla samman och att det är mitt fel. Jag har b...
Läs mera

Hej!

Jag och min kille gjorde slut för cirka 4 månader sedan, vi valde att inte bryta kontakten utan fortsatte trots att vi hade gjort slut. Jag har aldrig slutat tycka om honom utan gör det fortfar...
Läs mera

Hej! Jag gillar en kille i åttan alltså han är ett pr äldre än mig men jag har aldrig pratat med honom eller något sånt vi gar dock snappat med varandra. Vad ska jag göra han kommer aldrig att gilla m...
Läs mera

Vad ska jag göra föratt orka med skolan utan personen jag gillar
Läs mera