noppin

11.09.2023
varför är mitt rövakött lila hälsningar noppin
Tessi klippt

Hälsovårdare och sexualrådgivare Tessi svarar

12.09.2023

Hej,

Jättebra att du hittade hit så vet du var du kan ställa dina frågor sen då det är någonting du funderar över. Vi brukar svara på alla frågor som har seriöst innehåll, medan de frågor som helt tydligt inte är seriösa eller kränker någon avpubliceras. Mer om vår dataskyddsbeskrivning kan du läsa här, under rubriken "integritet i tjänsten Våga Fråga".

Du undrar varför ditt "rövakött" är lila. Nu är jag ju inte säker på om du menar huden inuti ändtarmen eller huden omkring ändtarmsöppningen men det låter inte alls avvikande. Huden inuti ändtarmen är en annan förg än huden utanför eftersom det är en slemhinna och den därför är helt annorlunda. Huden omkring ändtarmsöppningen och vid könet är mörkare än huden på andra ställen i underlivet eftersom det på grund av hormoner finns mer pigment där. Det är med andra ord inte smuts som gör huden mörkare utan det skall vara så.

Hälsningar

Tessi

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

är det lag på vinterdäck på en bilkärra med 1 axel inte bromsat och totalmassa 550kg
Läs mera

Ska ja skaffa 77br eller 88br på derbi
Läs mera

Hej! Jag är 15 år och undrar om det går att ha något jobb vid sidan om skolan i min ålder? Jag skulle gärna ha något att göra på kvällarna där jag kanske skulle tjäna lite extra pengar. Jag har erfar...
Läs mera

Jag brukar spela fotboll på min fritid och också spela för ett lag. På sommaren spelar jag ute men ny när det börjar bli vinter så kan jag inte spela ute nå längre. Var kan jag spela på fritiden?
Läs mera