Halare

01.03.2023
När du studerar vid din andra utbildning och redan har en halare, finns det några traditioner för hur man gör för att visa att man gått två utbildningar på samma halare?
Rosanna farg

Ungdomsinformatör Rosanna svarar

02.03.2023

Hej!

För att visa att man är på sin andra utbildning kan man klippa av ett ben från sin gamla halare och sy ihop det med sin nya halare. Det finns vissa som tar det till nästa nivå och klipper en hel sida av halaren och syr ihop halvorna men det kräver en hel del jobb så kan rekommendera att du bara syr fast ena byxbenet.

Kan även vara bra att känna till att om man bara klipper 20-30 cm av nedre byxbenet och syr ihop det så är det ett tecken på att man är tillsammans med/har haft sex med någon från en annan utbildning. Se därför till att det byxbenet du syr fast går över ditt knä och gärna upp till halva lårbenet.

Om det är så att du bara har en halare och inte vill köpa en ny men ändå vill markera att du är på din andra utbildning så kan du ju försöka pimpa till din halare med din andra utbildnings logo/halarmärke på ett ställe där det syns bra.

Kram!

/Rosanna

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej, får man jobba på ambulansen om man är utbildad sjukskötare eller behöver man vara utbildad förstavårdare.
Läs mera

Hej, jag går andra året i gymnasiet å funderar på att efter studenten studera till ämeneslärare i psykologi. Hur/var kan man studera till psykologilärare? Behöver man ha flera biämnen? Ska man först l...
Läs mera

Hej, hur blir man provisor? Vet att man kan söka till farmaceut eller farmaceut + provisor, men om man t.ex. söker till endast farmaceut hur söker man vidare till provisor efter avklarad farmaceutexam...
Läs mera

Hej,

Jag har en sådan fråga, jag undrar om man kan se vilka företag som hör till mikroföretag och vilka som är småföretag.
Jag vet man borde kunna kontrollera det någonstans, men hittar ej det.
Läs mera