Från vänner till mer

02.02.2020
Hej. Jag är en pojke som har en kompis jag har fått känslor för. Hon är min allra bästa vän och vi umgås ofta. Vi kan verkligen prata om allt och hon är den viktigaste jag har i mitt liv. Vi spenderar som sagt mycket tid tillsammans och på senaste har det blivit lite mer. Det hon fått mig att känna på senaste tiden är det finaste men också läskigaste jag har känt. Ibland tar hon min hand när vi pratar och hon ligger gärna riktigt riktigt tätt intill mig. Jag vet att hon känner något för mig också. Ifall vi skulle ta detta längre skulle jag vara så otroligt rädd att när det ta slut, så slutar vår vänskap. På samma gång känner jag för att vi har en så stark vänskap i botten så kanske vi kan fortsätta vara vänner efteråt. Vad kan jag göra för att ta ett steg längre? Eftersom att vi redan är ganska flörtiga och fysiska med varandra. Snälla nåt annat än att prata om hur jag känner för henne. A.Å
moa.lillkaas

Praktikant Socionomstuderande Moa svarar

03.02.2020

Hejsan,

vad fint att du har någon att prata om allt med!

Tänk inte så mycket på framtiden, följ det som du känner nu. Man kan aldrig förutspå hur länge ett förhållande kommer hålla eller vad som händer när det tar slut. Följ dina känslor!

Eftersom det tydligt redan finns känslor i luften och ni är flörtiga med varandra, så tycker jag ni kan fortsätta på samma spår. Kanske fundera hur du kan visa mera intresse eller göra flörtandet ännu tydligare?

Och fast du skriver att du inte vill ha tipset att prata med henne så vill jag ändå ge det. Fundera vad det värsta är som kan hända om du pratar om detta med henne? Det är alltid bäst att fråga för att undvika missförstånd.

Lycka till och hoppas det leder till nått!

Kram

Moa

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.