Fråga

18.03.2020
Hej
Föredrar tjejer stora kukar en små kukar.?
Tessi klippt

Hälsovårdare och sexualrådgivare Tessi svarar

18.03.2020

Hej,

Det går nog inte att ge ett exakt svar på din fråga. Det är som att fråga om killar föredrar stora eller små bröst på tjejer. Vissa föredrar mindre - andra större, men för den allra största delen har det inte så stor betydelse eftersom det handlar mer om personen än om den exakta storleken på en specifik kroppsdel.

Som tjej kan jag konstatera att huvudsaken är att personen som kuken sitter fast på är en bra typ. Om personen är ett pucko så överkuggar det nog allting annat. Samma sak gäller i sexuella sammanhang. Många killar tror att penisstorleken är det som är mest avgörande för om man är "bra" i sängen eller inte, vilket inte är sant. Om killen inte vet vad han håller på med, om han är självupptagen och bara bryr sig om sin egen njutning så är han antagligen en ganska dålig älskare oavsett hur han ser ut eller vilka proportioner hans kropp har.

Jag skall igen påminna om att medelstorleken för en penis hos en vuxen finländare är ca 14 cm, så några cm mer eller mindre räknas som helt normalt. Det kan finnas fördelar med en större penis (t.ex. att den känns mer vid vaginalt sex) men på samma sätt finns det fördelar med en mindre (både oralsex och analsex är lättare om han inte är för stor).

Lägg alltså din fokus på att vara uppmärksam på din partners och din gemensamma njutning och sluta lägga fokus på din egen penisstorlek så tror jag inte att det kommer att orsaka några problem oavsett hur den ser ut.Kram

Tessi

 

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.