Kärleksproblem/Dålig självkänsla

28.06.2010
Jag är 21 år och har för första gången i mitt liv blivit kär i en tjej som också tycks gilla mig. Problemet för mig är att jag aldrig har haft sex och att min penis är cirka 6 cm lång vid stånd. Eftersom hon har mer erfarenhet än mig av sex så har vi faktiskt pratat en del om det. Jag har frågat om storleken har nån betydelse (utan att säga vad jag har) och då fått till svar att lagom är bra men att hennes förra kille hade 18cm!! och att den storleken var "helt perfekt"
Mitt självförtroende är på botten och jag vet inte hur jag ska göra nu. Hon kommer ju antagligen tycka att min penis är liten och då blir man väl dumpad? Hon kommer väl att skratta när hon ser den första gången om jag inte sagt nått innan? Jag är ju helt otillräcklig mellan benen. Ska jag sluta höra av mig till henne? Hur ska jag göra?
25.11.2011

Hej!

Ska svara både utgående från egna erfarenheter och som kvinna nu, fastän jag inte är någon expert.

Knepigt läge, som min kompis brukar säga. För snoppens storlek kan man inte göra något åt, det är som att få större fötter eller näsa... Visst, jag har sett dokumentärer om penisförstoringarna, men jag kan redan nu säga att det behöver du inte. Ska förklara tekniskt varför först:

Du behöver definitivt inte mer än 6 cm för att göra det skönt för tjejen! Betänk först och främst att en tjej kan få hur ljuvliga orgasmer som helst med bara ett finger in i slidan och ett på klitoris när de onanerar. En kvinnas underliv är nämligen funtat så att det framför allt är klitoris som behöver uppmärksamhet. Klitoris är absolut utan tvekan det mest känsliga stället på en kvinnas kropp och den ligger ju inte ens i slidan! Dessutom får de flesta tjejer mycket lättare orgasm av att klitoris stimuleras, och har de vaginal penetrering (av snopp/finger/dildo osv) så brukar orgasmerna bli bättre ifall även klitoris stimuleras. Det här är förövrigt något som de flesta (killar) helt missuppfattat och tror att det är snoppens storlek och hur snabbt man juckar som är huvudsaken. Nä, en tjej brukar behöva taktfast och långvarig rytm, kanske snabbare och snabbare takt vartefter hon närmar sig orgasmen. Det går oftast inte lika snabbt för tjejer, de behöver lååång uppvärmning och lååång uppmärksamhet för det mesta.

En annan viktig sak för dig att komma ihåg nu är att det faktiskt bara är ungefär 2,5 cm av slidan som är känslig. Från slidöppningen och innåt är det egentligen bara 2,5 cm som man behöver stimulera, resten är nästan på plus, så att säga. Vad spelar det då för roll om det är 6 cm eller 18 cm. Tro mig, för långa snoppar är obekvämt både för killen och tjejen - om hon inte är helt upptänd så kan han inte komma in ända till roten och hon kan tycka att det t.o.m tar sjukt om han kommer för långt in. Slidan är nämligen väldigt töjbar och det finns en massa muskler runt slidan som anpassar sig efter hur stort "föremål" som kommer in, även om det bara är en tumme så kan slidan krama om den så att det blir jätteskönt för henne.

Så mitt främsta råd, koncentrera dig på henne och inte på dig själv. Få henne att känna sig som en prinsessa! Ha ett lååångt förspel med mycket flirt, romantik och ärliga komplimanger, mycket sensuella smekningar, mycket hångel och petting och munsex. Fråga hur det känns för henne, vad är skönt, vad och hur vill hon att du ska göra. Det är det som är hemligheten bakom bra sex och bra älskare. Mera att älska någon och ge uppmärksamhet, mindre att ha snärtigt eller tekniskt avancerat sex.

Egentligen kan du glömma precis allt vad du sett i porrfilmerna - de är så fejk att de ger en fullkomligt idiotisk bild av hur kvinnors kroppar fungerar!!! Tro mig, gör du som i porrfilmerna blir du garanterat dumpad och kallad för en dålig och självisk älskare. Däremot kan du gräva i minnet efter alla stereotypa "kvinnor ska jämt ligga och gosa efteråt" som du hört - det är faktiskt de påståendena som är sanna när det gäller tjejer och hur de vill ha sex. Visst, en snabbis någon gång eller ett häftigt ligg, men typ 90% av gångerna vill tjejer just ta det lugnt och sensuellt och mera med hjärtat.

Bara ge henne allt du har och behandla henne som en prinsessa! Om hon känner att du verkligen bryr dig om henne och vill att hon ska ha det skönt, så spelar tekniken eller snoppstorleken så pytteliten roll att hon skulle vilja ha dig fast du var helt utan.
Hur hon kommer att reagera på din storlek så beror såklart dels på hurudan människa hon är och dels på hur du förbereder första gången med henne. Är hon en barnslig bitch så är hon och då kan du inte göra något åt det. Men har hon lite mognad och förnuft, så skrattar hon inte och inte dumpar hon dig heller.

Tekniskt råd: Jag är ingen expert - men dock kvinna - och jag tror att du kunde pröva på att "inte gå hela vägen" med henne några gånger före. Säg att nu vill du göra det skönt för henne och att detta INTE ska leda till samlag just denna gång. Nu ska hon bara få ta emot och berätta för dig hur hon vill ha det och inte röra dig alls. Låt henne få känna sig uppskattad och älskad och beundrad före, då imponerar du stort på henne. Kommer det sedan ett tillfälle för dig då det passar att du by the way "förvarnar" henne om att du inte är så stor, så kan du berätta. Men gör inte så stor sak av det, ju mindre du bryr dig om storleken, desto mindre kommer hon att bry sig. Det heter att det inte är storleken som är viktig utan vad du kan göra med den. På det här sättet hinner du skaffa dig lite teknik och kunskap om just hennes kropp före ni faktiskt har samlag. Och då är chansen lite större att det blir bra. För det är kruxet med sex, oavsett storlek eller erfarenhet: det tar ett tag att lära känna en ny partner och eftersom vi alla är olika så tycker vi om olika saker och därför är nästan aldrig första gången tekniskt lyckad. Men den kan vara känslomässigt lyckad och det är det du ska försöka nå så småningom. Sex är bara en del av förhållandet och sexet beror alltid på hur resten av förhållandet är. Finns ingen bättre trolldryck för sex än att vara förälskad ;)

Lycka till, hälsar webbredaktören Liselott

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej!
Jag hade samlag för första gången men en kille och jag tyckte att det gjorde ont men var på samma gång skönt, så jag bestämde mig för att inte säga något till han utan bara fortsätta tills vi var...
Läs mera

Hej jag är typ rädd att suga av och vara på min kille när vi har sex jag vet inte varför jag tror det är för att jag vet inte riktigt hur man gör och har ni några tips på ställningar så jag inte är på...
Läs mera

Hej jag om min pojkvän har sex ganska ofta men jag kommer aldrig det är skönt men jag kommer inte jag vet inte vad vi ska göra för att jag ska komma vi har ett bra förspel och allting, har ni några ti...
Läs mera

Var kan jag få tag på kondomer
Läs mera