Tjäna pengar

22.03.2018
Hej! Jag undrar om det är möjligt att sälja för företag som Newbody som privatperson? Har googlat runt och har bara hittat såna möjligheter för lag och föreningar. Har ni andra förslag på liknande grejer man skulle kunna göra för att tjäna lite extra?
Ida klippt

Ungdomsinformatör Ida svarar

29.03.2018

Hejsan,

vet faktiskt inte om New body går att sälja som bara privatperson. Troligen inte, eftersom det inte finns någon sådan information på deras hemsida.

Här finns ett tips om du vill tjäna lite extra.

Ett annat tips är att sälja Mary Kay produkter, men då måste du själv köpa ett sådant Starterkit för att kunna börja sälja. Det kan va ganska dyrt. Här kan du läsa mer om de.

Nu vet jag ju inte om du har ett jobb sen tidigare, men om inte så kan du också gå och fråga runt till olika butiker, företag eller caféer. Kanske det finns något ställe som skulle behöva någon som har möjlighet att hoppa in ett skift nu som då eller kanske städhjälp.

Hoppas detta hjälpte, och lycka till!

Hälsningar Ida

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej, jag funderar på att köpa växter/odla jordgubbar och sälja som sommar syssla men jag tror liksom inte det blir så stort att jag som startar företag. Kan jag bara sälja dem? Finns det nån gräns?
Läs mera

hej jag funderar på att jobba ett extra jobb som betalar mig via paypal. Men dom pengarna är oskattade när dom kommer in på paypal hur skall jag veta hur jag skall skatta på dom pengarna? jag har ett ...
Läs mera

Hej jag skulle vilja köpa en V90…
Läs mera

Hej, jag studerar i Stockholm men planerar inte på att jobba här, utan sommarjobbar alltid hemma i Österbotten. Nu frågar banken om min skatterättsliga hemvist, men eftersom jag får stöd från Kela, är...
Läs mera