Skol - Problem

29.01.2023
Hur får man skolor att uppmärksamma mental ohälsa? Ingen bryr sig eller gör nått, behövs förändringar nu! Skolor säger att de bryr sig men inget händer eller görs. Om man säger till att man problem så blir man ignorerad, eller skickad till skolkurator en gång men inget mer. Grundskolor måste förbättras och ta mental ohälsa på allvar. Flera elever går inte till skola för att ingen bryr om deras mående och de blir sedda som " problem barn ". Vem ska man säga åt för att få förändringar i skolorna? fallen angels
03.02.2023

Hej!

Tack för din väldigt bra fråga! Vi har skickat den vidare till en expert, men svaret kan dröja eftersom den första experten vi skickade den åt ville att vi skulle skicka den vidare till en annan. Hoppas du hittar tillbaka hit ändå för att läsa ditt svar sen när det kommer!

Mvh, Decibel-gänget

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Kan man som socionomstuderande komma till er på ledarskapspraktik?
Läs mera

hur mycket kursböcker i samhällsvetenskaper i Åbo är på finska? och allmänt fast studiesspråket är svenska, hur mycket finsk litteratur brukar dyka upp?
Läs mera

Hejsan! Jag går i ettan för tillfället och jag vet inte riktigt vad jag ska välja för studieavsnitt inför tvåan då jag inte är säker på vad jag ska skriva i studenten. Min fråga handlar egentligen spe...
Läs mera

Hej! Vad kan man jobba som om man studerat hälsovetenskaper vid ÅA (med huvudämne vårdvetenskap)? Var kan man jobba och vilka yrkestitlar kan man ha, samt hurudan lön har dessa yrken?
Har förstått at...
Läs mera