Decibels experter

Decibels experter

För att vi ska kunna svara sakligt, korrekt och proffsigt på dina frågor så har Decibel samlat ihop ett eget nätverk av experter att ställa dina frågor till.

Personerna här är alla yrkesmänniskor inom något område som du kan behöva hjälp inom som ung österbottning. En del av dem är även bra på flera saker och kunde höra till flera kategorier. Därför presenterar vi dem närmare här, både så att du ska veta att svaret på din fråga inte är något som slarvigt googlats fram. Experterna svarar frivilligt och utan ersättning. Målsättningen är att svara inom 5 arbetsdagar.

Om du undrar något mer över hur Våga fråga funkar, så kolla Instruktioner-sidan.

Decibels egna ungdomsinformatörer och expertnätverk svarar på frågor från de 12 egna medlemskommunerna, medan frågor från andra kommuner besvaras av Luckan UngInfo eller Nuortenlinkki.fi här på Decibel.

Angelica
Angelica Qvist
Praktikant vid Decibel
Kan svara på frågor om bland annat psykisk hälsa, beroendeproblematik, livskriser, uppväxt och tonår samt skola och utbildning. Jag har en kandidatexamen i specialpedagogik och har fördjupat mig inom psykisk ohälsa och krispsykologi. Jag har egen erfarenhet av att må dåligt och av de destruktiva beteenden som ofta medföljer.