Kläder

27.12.2019
Hallå decibel.
Jag fick nu till jul ärva mycket bra kläder av min storebrorsa typ tröjor, munkjackor, kollegebyxor, shorts och jackor dyra och fina idrottsmärken. Min brorsa spelar fotis nu på ganska hög nivå o har kört friidrott o allt möjligt. Kläderna har därför ganska många loggor: spelnummer, laglogga, sponsorer o på vissa tröjor efternamn. Efternamn spelar ingen roll för vi heter samma sak men jag e oroad för det andra. Jag spelar o representerar inte de lag o sponsorer som står där. Idrottar int alls i nån förening utan tränar lite själv. Är det fel att använda kläderna?

Vill så gärna ha på mig dem för de passar och är skitsnygga och sköna :) gta
luckan

UngInfo svarar

08.01.2020

Hej på dig,

och tack för din fråga!

Vad kul att du fått ärva en massa kläder från din bror! Det finns nog inget problem eller “fel” med att du använder hans gamla sportkläder. Det är sist och slutligen upp till dig själv! Om du känner dig bekväm i kläderna och vill använda dem så kör på! Det är väl sist och slutligen så med alla kläder som har någon typ av logga eller sponsor att det är upp till den som bär dem att avgöra om det är något som man vill representera.

Men du skriver att du gärna vill ha på dig kläderna och att du tycker om dem så då ser jag inget problem i det! :) Kör på!

Dessutom är det bra för miljön att ärva och inte köpa nytt! 

 

Med vänlig hälsning, Louise Mannil

Ungdomsinformatör på Unginfo

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.