Pålitlig sida? Snabbt svar

29.10.2020
Hej, jag undrar om notino.fi är en pålitlig sida..?
Vissa produkter är väldigt billiga..
kix

Ungdomsinformatör Kix svarar

Ungdomsinformatör Piia svarar

30.10.2020

Hejsan!

Ingen av oss har beställt nåt från sidan, så på det sättet kan vi inte personligen veta, men vi har gjort en bakgrundscheck på sidan, och den verkar vara pålitlig. 
Vi hittade bland annat en blogg där sidan var rekommenderad, samt andra recensioner. På nätsidan hittas också alla kontaktuppgifter, betaluppgifter, leveransinformation, och dylikt. Det är också en grej man ska kolla efter när man bedömer om en sida är pålitlig eller inte.

Observera också att en annan person som skriver i kommentarerna också har kollat upp sidan och bedömt den vara pålitlig :) 

Ha det bra!
Mvh, Piia och Kix

1 Kommentarer

 • Opex Support 29/10/2020 7:44pm (3 månader sen)

  Hejsan!

  Webbplatsen verkar vara omkring fyra år gammal och deras kontaktuppgifter är tydliga och lätta att hitta, vilket är viktigt.
  Jag skannade webbadressen med ett flertal antivirusprogram och inget av dem tyckte att det var några konstigheter med den eller dess associerade URL:er (t.ex. notino.co.uk, notino.se, sidan finns på flera språk).

  Just då det gäller shopping-sidor är det bra att läsa recensioner för att se vad andra tycker, och det är antagligen vad en Decibel-expert också kommer att svara dig :-)

  Jag tycker absolut att webbplatsen verkar trovärdig, men det är upp till dig om du väljer att lita på den!

  Ha det bra :-)

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej, när kommer vi som är i runt 20 års åldern vaccinera oss ?
Läs mera

Efter 5 år med piercing så har jag bestämt mig att ta ut min navel piercing. Jag har helt enkelt tröttnat och vill inte längre ha kvar den. Men nu är det såhär att jag inte vill ha kvar hålet heller. ...
Läs mera

Hej, nu har man ju börjat vaccinera människor mot coronavirus. Har man sagt va för biverkningar folk har fått av det? Vill inte läsa på internet då de svårt o veta vilken tillförlitlig information man...
Läs mera

hej hur kommer man med i 4h arbetspoolen?
Läs mera