P piller

24.04.2024
Hej!
Äter zoely och åt i misstag två piller samma dag för trodde jag glömt ett piller. Enligt förpackningen är de inte farligt men det står inte om jag kan ha min mens som vanligt. Är jag fortfarande skyddad?
Tessi klippt

Hälsovårdare och sexualrådgivare Tessi svarar

26.04.2024

Hej,

Nej, det är inte farligt och ja du är fortfarande skyddad. Det är omöjligt att säga om det kommer att påverka din mens men antagligen märker du ingen skillnad. Det enda som händer är att du har ett aktivt (?) piller mindre att ta (eftersom du tog två på samma dag), vilket innebär att du börjar på din nya karta en dag tidigare.

Kram,

Tessi

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Jag satte in en spiral för två månader sedan. Jag fick min mens ett par dagar efter insättning och den varade i cirka 7 dagar, men efter det har jag int blött något alls. Är detta normalt?
Läs mera

Hej! Nu är jag orolig och stressad för min mens kom inte då jag äter 4 sockerpiller. äter zoely. Ätit zoely 2 karta och idag börjar tredje karta.
Läs mera

Hej!

Jag äter p-pillret dienorette sedan ca 2,5 år tillbaka. Min gynekolog har uppmanat mig att jag inte behöver äta sockerpillren varje karta, så jag gör så att jag har mens var tredje karta ungefär...
Läs mera

Hej bästa ni.

Jag har en konstig fråga som oroar mig. (Hemlig rutan)Bör jag ta en tablett till? Är livrädd om jag ska få biverkningar när jag ska ta två tabletter på samma Dag.
Läs mera