MDMA

17.09.2009
Legalisera MDMA!
18.11.2011

Hej!

Jag tog mig friheten att flytta över din fråga till Påverka! som är kanalen mellan ungdomar och kommunens politiker eftersom det här ju inte är en fråga utan en åsikt. Jag har dessutom skickat den vidare till våra experter.

Jag antar att du som skrivit här vet vad MDMA är, men eftersom det troligen finns andra som läser detta som inte vet, så kan jag berätta att det är extacy det är frågan om. Mera om det kan man läsa tex här: http://sv.wikipedia.org/wiki/Extacy

Tillägg: Tills vidare kan du kanske läsa mera om Finlands drogpolitik på Droglänkens sidor (www.päihdelinkki.fi, den svenska artikeln bifogad här i slutet). De är väldigt sakliga, neutrala och beskriver Finlands ståndpunkt när det gäller droger - speciellt VARFÖR vi har den drogpolitik vi har idag. Där finns hundratals bra artiklar om det du verkar fundera på. Och det är ju såklart på nationell nivå den här diskussionen bör föras - en liten kommun kan ju inte gå och bestämma själv om sådana här saker. Vill du påverka i en sådan här fråga är ett sätt att vända sig direkt till riksdagen. Bland annat erbjuder deras webbsidor feedback-möjligheten, länken hittar du här nedan.

Hälsar webbredaktören för Decibel, vik. ungdomsinformatör Liselott Nyström

Svar från experten:

Denna typ av inlägg är lika klokt som �?rösträtt åt plankton!�?. Rösta in sådana personer i riksdagen som kan tala för din sak. Tills vidare är mdma dvs. extacy olagligt och kommer så att förbli.

Joonas Turtonen

Artikeln om finsk drogpolitik
Kontakta riksdagen här
MDMA på Wikipedias uppslagsverk

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.