Allt det andra

Här kan du söka efter frågor i kategorin Allt det andra!

Välj i menyn (till vänster på större skärm) under sidan "Trafik och fordon" från vilken underkategori du vill se lista på frågor och svar, eller klicka i den underkategorin i sökfönstrets mittfält. Väljer du exempelvis sidan "Trafik och fordon" visas de frågor som ställts i den kategorin och sökfönstret gäller bara frågor inom Trafik och fordon.

För att söka på alla frågor i arkivet, använd sökfönstret på sidan Frågor och svar och för att söka på hela portalen (även från Information, Påverka, På gång osv) använder du stora sökfönstret högst uppe på den turkosa delen på varje Decibel-sida.

Decibels egna ungdomsinformatörer och expertnätverk svarar på frågor från de 11 egna medlemskommunerna, medan frågor från andra kommuner besvaras av UngInfo eller Ungdomsliv - Nuortenelämä här på Decibel.

Sök frågaStäll en fråga

Stövlar
16.05.2018
Vad finns det för gummistövlar som har högre skaft än nokian kontio? och var kan man köpa såna? (ska inte heller vara vadarstövlar)
Visa hela frågan och svaret
Vad finns det för gummistövlar som har högre skaft än nokian kontio? och var kan man köpa såna? (ska inte heller vara vadarstövlar) Nå, han de sama som sku behöv en regnrock ti fiskasi sett..
ida sundqvist
Ungdomsinformatören Ida svarar:
Besvarad: 17.05.2018

Hej!

Nu vet jag inte rikigt hur pass högra skaft du söker, men det finns nog några modeller som är endast ett par cent högre än Nokia kontio. Jag sätter några länkar här under från några affärers hemsidor som visar vilka modeller de har.

https://www.prisma.fi/fi/prisma/haku/kumisaappaat/pukeutuminen-miesten-vaatteet#facet:&productBeginIndex:0&facetLimit:&orderBy:&pageView:grid&minPrice:&maxPrice:&pageSize:&

https://www.tokmanni.fi/catalogsearch/result/?q=kumisaappaat

https://www.xxl.fi/retkeily-metsastys/vaelluskengat-ja-metsastyskengat/kumisaappaat-metsastykseen/c/200808

Lycka till me fiskasi och hoppas du fyndar regnrock och gummistövlar!

Hälsningar Ida

Skriv kommentar
Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Dölj

Läs liknande frågor i kategorin "Diverse"

Filmprogram Hej, jag undrar om det finns något bra gratis filmprogram där man kan göra "split screen". Så att man typ kan ha tre olika filmer på sig själv men lägga i hop dem så att det ser ut som olika personer. :3... Läs mera Spotify & laptop Kan en låt spelas om och om igen på Spotify hur länge som helst även om man inte har Spotify Premium? Spelas låtar trots att skärmen på en laptop stängs av? Vem kan se hur många gånger man lyssnat på en viss låt på Spotify? Hur många gånger hinner en 2m 30s lång låt spelas under 12h? Kan låtar fortsätta spelas trots att man inte rört i musen på många timmar?... Läs mera Rädd för att förlora någon Jag är rädd för att någon ska dö och har ångest över det hela tiden. Jag mår så dåligt hela tiden och är rädd för att komma nära någon o sen riskera att förlora den personen varje gång min mamma eller pappa åker till jobbet eller mina syskon till skolan eller någon annan jag bryr mig om så är jag rädd för att aldrig få se dom igen och om någon är sen även om det bara är 5-10 min så blir jag rädd att något hänt så rädd så jag börjar gråta mycket blir helt övertygad om att den personen är död speciellt om ingen svarar när jag ringer och jag försöker dölja det för jag skämms över det och aldrig bärettat för någon för att jag skämms men mår jättedålig av det och jag orkar inte mer vill bara dö jag vill inte leva mer för vill inte riskera att någon annan ska dö före mig... Läs mera

Tillbaka till Allt det andra

Mera information:

OBS! Vissa frågor & svar kan ha några år på nacken (finns redan tusentals frågor med svar i arkivet), och eftersom allt från tekik till läkemedelsindustrin ständigt förnyas och förbättras kanske inte fakta i svaren längre är aktuella. Ställ då din fråga på nytt, så får du färsk information. Den 18.10.2013 förnyades även hela portalen Decibel.fi och alla tidigare frågor flyttades innan dess över till ett nytt webbhanteringsprogram. Därför kan det se ut som om att exempelvis frågor från 2011 besvarats först i augusti 2013, fastän de besvarats i medeltal bara några dagar efter att de ställdes.

Senast uppdaterad:
04.08.2017

Deltagande kommuner:

Jakobstad
Kaskö
Korsholm
Korsnäs
Kristinestad
Kronoby
Malax
Nykarleby
Närpes
Pedersöre
Vörå

 

Kontaktuppgifter

decibel[at]korsholm.fi +35844 7277 911

Sepis ungdomsinfocenter Bölesundsvägen 10 B 65610 Korsholm Finland Fakturering: Decibel, inköp 333, Centrumvägen 4, 656610 Korsholm Finland

Vad är Decibel?

Decibel.fi är Österbottens egen tvåspråkiga ungdomswebbportal
med information, rådgivning och möjlighet att påverka.

ungdomsinformations och radgivningstjanst vaaka mustavalko 3

Samarbetspartners

Undervisnings- och Kulturministeriet
Koordinaatti
Projektet Regional koordinering av ungdomsinformation och -rådgivningstjänster i Österbotten, Mellersta Österbotten och Syd-Österbotten
© Decibel.fi 2007-2013 | Decibel.fi innehar upphovsrätten till denna sida | Om du önskar kopiera, vänligen källhänvisa och meddela oss!