Allt det andra

Här kan du söka efter frågor i kategorin Allt det andra!

Välj i menyn (till vänster på större skärm) under sidan "Trafik och fordon" från vilken underkategori du vill se lista på frågor och svar, eller klicka i den underkategorin i sökfönstrets mittfält. Väljer du exempelvis sidan "Trafik och fordon" visas de frågor som ställts i den kategorin och sökfönstret gäller bara frågor inom Trafik och fordon.

För att söka på alla frågor i arkivet, använd sökfönstret på sidan Frågor och svar och för att söka på hela portalen (även från Information, Påverka, På gång osv) använder du stora sökfönstret högst uppe på den turkosa delen på varje Decibel-sida.

Decibels egna ungdomsinformatörer och expertnätverk svarar på frågor från de 11 egna medlemskommunerna, medan frågor från andra kommuner besvaras av UngInfo eller Ungdomsliv - Nuortenelämä här på Decibel.

Sök frågaStäll en fråga

Stövlar
16.05.2018
Vad finns det för gummistövlar som har högre skaft än nokian kontio? och var kan man köpa såna? (ska inte heller vara vadarstövlar)
Visa hela frågan och svaret
Vad finns det för gummistövlar som har högre skaft än nokian kontio? och var kan man köpa såna? (ska inte heller vara vadarstövlar) Nå, han de sama som sku behöv en regnrock ti fiskasi sett..
ida sundqvist
Ungdomsinformatören Ida svarar:
Besvarad: 17.05.2018

Hej!

Nu vet jag inte rikigt hur pass högra skaft du söker, men det finns nog några modeller som är endast ett par cent högre än Nokia kontio. Jag sätter några länkar här under från några affärers hemsidor som visar vilka modeller de har.

https://www.prisma.fi/fi/prisma/haku/kumisaappaat/pukeutuminen-miesten-vaatteet#facet:&productBeginIndex:0&facetLimit:&orderBy:&pageView:grid&minPrice:&maxPrice:&pageSize:&

https://www.tokmanni.fi/catalogsearch/result/?q=kumisaappaat

https://www.xxl.fi/retkeily-metsastys/vaelluskengat-ja-metsastyskengat/kumisaappaat-metsastykseen/c/200808

Lycka till me fiskasi och hoppas du fyndar regnrock och gummistövlar!

Hälsningar Ida

Skriv kommentar
Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Dölj

Tillbaka till Allt det andra

Mera information:

OBS! Vissa frågor & svar kan ha några år på nacken (finns redan tusentals frågor med svar i arkivet), och eftersom allt från tekik till läkemedelsindustrin ständigt förnyas och förbättras kanske inte fakta i svaren längre är aktuella. Ställ då din fråga på nytt, så får du färsk information. Den 18.10.2013 förnyades även hela portalen Decibel.fi och alla tidigare frågor flyttades innan dess över till ett nytt webbhanteringsprogram. Därför kan det se ut som om att exempelvis frågor från 2011 besvarats först i augusti 2013, fastän de besvarats i medeltal bara några dagar efter att de ställdes.

Senast uppdaterad:
04.08.2017

Deltagande kommuner:

Jakobstad
Kaskö
Korsholm
Korsnäs
Kristinestad
Kronoby
Malax
Nykarleby
Närpes
Pedersöre
Vörå

 

Kontaktuppgifter

decibel[at]korsholm.fi +35844 7277 911

Sepis ungdomsinfocenter Bölesundsvägen 10 B 65610 Korsholm Finland Fakturering: Decibel, inköp 333, Centrumvägen 4, 656610 Korsholm Finland

Vad är Decibel?

Decibel.fi är Österbottens egen tvåspråkiga ungdomswebbportal
med information, rådgivning och möjlighet att påverka.

ungdomsinformations och radgivningstjanst vaaka mustavalko 3

Samarbetspartners

Undervisnings- och Kulturministeriet
Koordinaatti
Projektet Regional koordinering av ungdomsinformation och -rådgivningstjänster i Österbotten, Mellersta Österbotten och Syd-Österbotten
© Decibel.fi 2007-2013 | Decibel.fi innehar upphovsrätten till denna sida | Om du önskar kopiera, vänligen källhänvisa och meddela oss!