mellanblödningar

16.07.2010
Hej,
jag äter p-piller nu och har inte pausvecka så jag borde ju inte blöda alls. ja blöder nu iaf och riktigt mycket då ja har sex med min pojkvän. jag har kollat upp klamydia å svamp, har använt ceridal för torra slemhinnor men de har inte hjälpt. familjeplaneringen har semester till augusti, så jag tänkte fråga om ni har nån aning va de beror på? de börjar va rikti jobbit nu...
25.11.2011

Hej!

Äsch då.... ibland händer det så att man får blödning i alla fall. Om du tar 2 kartor i rad så kan du få blödning under den tiden du är på andra kartan. Om så är fallet nu, så tar du bara pausvecka nu, och fortsätter som vanligt efter 7 dagar.

Om det är under den "normala" kartan bara, så tar du kartan till slut som vanligt, har pausvecka, och börjar om igen. kan nog hända att du inte får blödning under pausveckan då.

Det är känsligt ibland med blödningar. Om man glömmer ett piller över 12 timmar så kan man få blödning, även stress o dylikt kan orsaka det. Antibiotikakur också.

Om det trots allt fortsätter nästa månad med mellanblödningar, kan du kontakta fam.planeringen i augusti för att byta sort.

Mvh, barnmorska Kristiina

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.