Penistjocklek

13.10.2021
Hej min penis har ungefär samma tjocklek som genomsnittlig banan, är den genomsnittlig? Banana

Praktikant Christoffer svarar

13.10.2021

Hej,

Penisen kan se ut på många olika sätt. En del har en grov penis, andra har en smalare penis. Somliga har en penis som är lång och andra har en av det kortare slaget. Om man har stånd så kan penisen stå rakt ut eller böja sig åt något håll. Penisen kan variera i storlek, form och färg och det gör ingenting alls. Alla penisar är unika och storleken spelar ingen roll.  De flesta vuxna människor har en penis som varierar mellan 4 - 15 cm i slakt tillstånd och mellan 8 -19 cm vid stånd.  Penisen kan alltså variera oerhört mycket i storlek. 

Du frågade om din penis är genomsnittlig i grovlek. De flesta penisar har en omkrets på ca 6 - 10 cm när de är slaka och mellan 8 - 12 när de har stånd. Detta varierar förstås också och penisen kan variera i grovleken på olika ställen på penisen. Somliga har ett stort ollon och andra är t.ex. grövre vid penisens rot. 

Penisens storlek spelar alltså ingen större roll utan det mesta är normalt och alla har en individuell penis som duger bra precis som den är!

 

Mvh: 

Christoffer

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Min flickvän vill inte ha sex. Jag undrar om storleken på min penis är problemet? Den är 22cm. Är den för liten?
Läs mera

Min flickvän vill inte ha sex. Jag undrar om storleken på min penis är problemet? Den är 22cm. Är den för liten?
Läs mera

Har jag för stor penis när den är 12cm
Läs mera

Som rubriken säger. Jag runkade två gånger igår med ca fem timmars mellanrum. Men när jag skulle göra det andra gången kändes min kuk mer känslig. Blev rädd att det skulle hända nått, inget hände men ...
Läs mera