Hejsan svejsan:)

20.01.2020
hej! Vad kan detta bero på:
1. Jag måste FLERA gången om dagen knäcka mina leder (fingrar, handleden, mina tån, fotleden, käkben, nacken, ryggen, vet inte vad det kallas men där nere vid höfterna) och göra konstiga grimascher och de är ”pahast” här hemma på kvällen. Jag knäcker mina leder så mycket så de tar ont ibland.
2. Jag har ibland jätte svårt att koncentrera mig, speciellt i skolan... så tyvärr har mitt betyg blivit jätte dåligt fast mitt betyg har varit rätt så bra. När jag ska försöka koncentrera mig på skolarbete börjar jag göra nått annat å får inte intresse att koncentrera mig så det oftast blir ogjort eller dåligt gjort. (Har läs och skriv svårigheter)
3.jag får ”attacker” att jag blir jätte jätte energisk och pigg och blir helt galen och irriterande och efter några minuter går min energi på noll och troligen somnar...
Heidi Jussil klippt

Läkarstudent Heidi svarar

21.01.2020

Hej! Det är svårt att bedöma utifrån så pass lite information och att vi inte känner varandra. Dessa symptom verkar dock påverka din vardag mycket och jag tycker det skulle vara bra att du pratar med skolsköterskan eller en läkare om vad du upplever så att ni kan reda ut vad det beror på!

Ha det bra!

Heidi

 

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.