Problem med att få utlösning

14.09.2018
Hej!
Jag brukar avnjuta masturbation nästan varje dag, dock högst en gång per dag. Men i kväll hade jag lite problem, vanligtvis brukar jag behöva smeka mig i en minut, om inte två för att få utlösning, men i kväll fick jag hålla på längre än vanligt. Efter ungefär tio minuter blev jag jätterädd att jag ska ha nåt fel på "grejen". Jag tog en liten paus och pustade ut en stund; blev ganska svettig. Tittade på lite bilder av vackra tjejer (pornografi är inget för mig) och gjorde ett nytt försök, och efter kanske tre minuter fick jag till min lättnad njuta som jag brukar. Men efteråt började jag nu fundera på om jag kan ha fått någon sjukdom eller nåt annat fel. Blev som sagt jätterädd eftersom att gå miste om faderskap skulle vara en stor katastrof för mig.
Tack för svar! Nickname
Tessi klippt

Hälsovårdare och sexualrådgivare Tessi svarar

18.09.2018

Hej.

Du behöver inte oroa dig. Kroppen är inte en maskin, så bara för att den oftast fungerar på samma sätt betyder inte att den alltid gör det. Speciellt då det handlar om sexuella prestationer så påverkas det väldigt mycket av allt annat som händer i ens hjärna. Speciellt i det skedet då man börjar stressa över någonting ("herregud, varför får jag inte utlösning!!") så sätter det garanterat käppar i hjulet för kroppen.

Men du behöver inte oroa dig över att det skulle vara frågan om en sjukdom bara för att du en gång inte kom lika snabbt som du brukar, och du behöver absolut inte oroa dig över att det skulle stå i vägen för ett framtida faderskap.

Ta det alltså helt lugnt, och känn ingen stress. Stress är den absolut största glädjedödaren som finns då det kommer till sexlust. Om kroppen behöver lite mer tid för att komma "ända fram" så får du ge den det. Du gjorde helt rätt som tog lite paus och fantiserade lite emellan. Fortsätt så!

Kram

Tessi

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Min flickvän vill inte ha sex. Jag undrar om storleken på min penis är problemet? Den är 22cm. Är den för liten?
Läs mera

Min flickvän vill inte ha sex. Jag undrar om storleken på min penis är problemet? Den är 22cm. Är den för liten?
Läs mera

Har jag för stor penis när den är 12cm
Läs mera

Som rubriken säger. Jag runkade två gånger igår med ca fem timmars mellanrum. Men när jag skulle göra det andra gången kändes min kuk mer känslig. Blev rädd att det skulle hända nått, inget hände men ...
Läs mera