Utebliven mens forts.

20.09.2018
Hej! Det är jag som tidigare skrev en fråga med rubriken: utebliven mens. Jag lade till en fråga nu senare som kommentar men vet inte om ni läser och svarar på dem. Somsagt kom min mens efter gulkroppshormonkuren men har inte kommit efter det. (Är nu ca 2 veckor sen). Va ska jag göra åt det? Ta en ny gulkroppshormonkur? (var med flera i förpackningen). Vänta längre? Börjar bli trött på dethär.
Tessi klippt

Hälsovårdare och sexualrådgivare Tessi svarar

01.10.2018

Hej,

Jag tycker att du skall kontakta barnmorskan/läkaren som skrev ut läkemedlet till dig, så att hen får ta ställning till hur ni skall fortsätta. Jag förstår att det känns irriterande att det alltid är någonting "extra" som man måste tänka på. Det är trots allt bättre om det är samma läkare som fortsätter fundera på dina frågor, så att allting tas i beaktande.

Styrka till dig.

Kram

Tessi

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej, jo jag hade sex för ungefär 2veckor sedan utan kondom och han kom i mig. Jag tar ppiller och har tagit dem rätt, jag skulle få mensen för någon dag sen men jag fick bare den 1 dag och sen var den...
Läs mera

Hej!
Jag har haft mens i ca 2år. Men efter varje mens blir jag orolig för nästa osv. Jag har hittills aldrig blött igenom men jag är så rädd att det skall ske.
Jag blöder i ca 6 dagar i streck och de...
Läs mera

Hej ,
Inatt sov jag med en tampong inne, jag satt in den ca klockan 01 på natten och hade alarm på natten så jag skulle vakna och byta den. Jag vaknade inte till alarmet och vaknade halv elva. Så den...
Läs mera

Hej om man pippar, och en och en halv vecka efter får mensen är man gravid eller ej då, obs går på ppiller
Läs mera