Hade sex med henne...

13.01.2021
Hej! Hoppas verkligen man är anonym här...
Jag hade sex med min syster igår. Min BIOLOGISKA syster. Samma mamma samma pappa. Hon är 17 år gammal och jag fyllde nyss 19. Jag ska inte ljuga, har alltid tyckt hon va snygg men har aldrig berättat för någon eftersom det är min syster och det känns fel. Hon har en perfekt kropp med fasta stora bröst och stor rund rumpa... och det långa blonda håret. Detta hände när våra föräldrar skulle jobba sent och skulle inte komma hem föräns sent på natten. Hon och jag skulle kolla på en film och käka snacks. Hon hade på sig en svart sidenmorgonrock med svarta spetsunderkläder. Jag blev helt otroligt kåt DIREKT och hon märkte hur hård jag var. Sen helt från ingenstans så börjar hon knäppa upp mina byxor och jag frågar vad fan hon håller på med men hon slutar inte och det slutade med att hon sög av mig och red mig... det va det bästa sexet jag någonsin haft men det känns ändå så fel eftersom det är min syster. Måste jag berätta för nån? Tänk om hon blev gravid?? .
luckan

UngInfo svarar

18.01.2021

Hej!

För det första så ja, du är definitivt anonym här, så den delen behöver du inte alls oroa dig för och det var ett ba steg du tog att skriva hit. Du måste i det här skedet ta och fundera på vad det egentligen innebär det ni gör. Hur kommer det att påverka er relation och er familj?

I er ålder är det lätt att hormoner far iväg med ens tankar och det leder lätt till att man gör saker man senare ångrar. Sex i sig är en fin sak man delar med någon man tycker om och respekterar. Men då man inte är i ett romantiskt förhållande annars gör det förhållanden väldigt komplicerade och kan ha negativa konsekvenser. Er relation som syskon är unik, och det skulle vara synd att förstöra den om det kan leda till det. Speciellt då ni tydligen inte har använt skydd, eftersom du funderar på om hon kan ha blivit gravid. Det borde du ännu kolla upp med henne, och diskutera vad och hur ni gör ifall hon är det. Här kan ni kontakta hälsovårdscenralen för att diskutera era alternativ i så fall.

Jag vill inte att du ska känna skuld eller skam, fast det är svårt att undvika i denhär situationen. Men det finns många orsaker att försöka undvika sex med en nära biologisk släkting. Orsakerna till att det inte är en bra idé ligger i att ifall hon skulle bli gravid är det en hög risk för olika genetiska sjukdomar och era bådas framtider skulle bli väldigt komplicerade. Eftersom det också i samhället anses olämpligt att ha en sexuell relation med en nära släkting, kan det bli en tung börda för er båda att bära om ni fortsätter.

Jag tänker att det skulle vara viktigt att du skulle komma åt att prata med någon professionell om situationen och ert förhållande. Så ni tillsammans med stöd kunde väga upp och diskutera det som hänt och hur det kommer att se ut framöver i er familj. Så ja, det skulle vara bra att berätta för någon, det får en själv också att se och tänka klarare på det som hänt och fundera ut hur man hanterar det vidare. Ni är ännu bara tonåringar och man gör lätt saker man kanske senare ångrar då man så starkt drivs av just lustkänslor och inte ännu fullt ut är klar med utvecklingen och lika bra kan fatta beslut på basen av en högre ananlys av vad det innebär i längden. Man vill ju inte att på grund av en tillfällig lust ni ska få problem i familjen och möjligen till och med laster för framtiden. Kom ihåg att stöda varandra och hoppas allt löser sig för er!


Psykolog Helena

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej!
Mina föräldrar har länge bråkat, eller hur jag ska beskriva det. De är osams om väldigt mycket o har väldigt olika värderingar och tankar kring viktiga frågor i livet. De har väldigt olika livss...
Läs mera

Jag vill bara veta om jag faktiskt måste ha med pappan att göra hela livet efter att han var otrogen mot mig EFTER att ha gjort mig gravid. Jag går varje dag med sån otrolig ilska i kroppen kan knappt...
Läs mera

moro. ho kan ja få mam å lysen på me tå vi argumenterar. ho e så satans einvis å villint lysen tå ja kombe me na vetit ti säga, ho bara lägger imot å komber me edi klassisk att du bor i mett hus så du...
Läs mera

Hej!
Jag har ett familjeproblem. Min mamma lider utav anorexi och det går även ut över andra familjemedlemmar. Hur kan jag gå tillväga för att hantera detta?
Läs mera