Sommarjobb

10.03.2024
Hej, jag undrar vart man ska vända sig om man är intresserad av att jobba i glasskiosk på t.ex. Vasa torg? Har googlat men har inte hittat något... ST
luckan

UngInfo svarar

11.03.2024

Hej! 

Glasskioskerna på Vasa torg drivs via olika företag så det är det olika företagen som du behöver kontakta för att söka om sommarjobb hos dem. 

De som driver glasskioskerna har bytt rätt så mycket de senaste åren men om du går runt på torget och kollar in kioskerna/caféerna kan du säkert hitta ett namn på företaget eller några kontaktuppgifter till ägaren. 

Den kiosk som jag genast kom att tänka på är pingviinikioski https://www.instagram.com/pingviinikioski_vaasa/ 
Och det ser ut som att de just nu söker efter sommarjobbare! https://www.instagram.com/reel/C39nXvnAO-s/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

De säger i videon att ingen speciell tidigare erfarenhet krävs utan att de söker någon som tycker om att jobba med kundbetjäning, pålitlig och villig att lära sig nytt. 
Så skriv en ansökan där du motiverar varför du skulle vara en bra glassförsäljare, de önskar sig också en video CV - alltså ett klipp där du berättar om dig själv, vilken utbildning du har och eventuella tidigare arbetserfarenheter som du haft. 

"Hakemukset ja kysymykset oskarilatvala30@gmail.com voi myös laittaa DM :)"

Hoppas att det här kunde vara ditt jobb den här sommaren! 

Hälsningar, 

Anna
Luckan Unginfo

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Tjena ja undra om ni vet va en hälsovårdare har fö lön i finland?
Läs mera

Hej, jag har jobbat på mitt sommarjobb i 2 veckor nu, men jag sitter hemma och gråter nästan varje kväll. Jag avskyr det verkligen. Det känns som att jag inte ”lever” som jag gjorde för en månad sen. ...
Läs mera

Jag undrar vad som krävs för att få jobba som bokbusschaufför? Räcker det med ett vanligt C-körkort eller är det mer avancerat än så? Var kan man utbilda sig för att få den behörighet som krävs?
Jag s...
Läs mera

hej jag skulle vilja jobba med sekreterar uppgifter inom vården. Finns det någon utbilning man kan gå för att bli medicinsk sekreterare? eller kan man jobba som sjukskötare och vara sekreterare?
Läs mera