Åtta killar

11.10.2009
Är det vanligt att gilla 8 killar på en och samma gång?
25.11.2011

Hej!

Ja, det är ganska vanligt att vara kär i flera personer på en gång! Jag tog en snabb gallup bland mina jobbkompisar här på kontoret och ALLA sa att de under någon period i sitt liv varit kär i flera personer på en gång. Själv var jag alltid åtminstone förtjust i fler än en kille samtidigt när jag var i tonåren, men mer eller mindre kär i de olika killarna, alltså olika mycket beroende på om jag hade träffat dem nyligen, vad som hade hänt mellan oss just den gången osv. Kanske var jag mest kär i Kärleken och vem jag var kär i för tillfället varierade nästan från dag till dag.

Åtta på en gång är inte så farligt, men kanske lite slöseri med känslor. Vad jag menar är att om man har färre "potentiella", alltså sådana som det kan tänkas bli något med, på sin lista, så är faktiskt chanserna större att det det faktiskt ska bli något med någon av dem. Man kan alltså bli kär på riktigt i någon av dem, och kanske just den killen besvarar ens känslor? Och tänk om just den killen skulle höra att du sagt till någon kompis att du gillar den och den och den också. Då skulle han nog inte tro att du menar allvar med honom heller.

Men det är skönt att vara förtjust och kär och ännu skönare att gilla många. För då är det ju betydligt oftare man träffar någon av "objekten" eller tänker på dem. Och visst är chansen större att det ska bli något mera med någon av dem, rent statistiskt sett. Hur ska man veta vem som passar en eller vem man har störst chanser att det ska bli något med ifall man inte checkar utbudet? ;)

Lycka till med Kärleken, hälsar
webbredaktören Liselott

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Har snapat med en kille i några dagar, men enda sedan vi började skicka åt varandra har han varit dryg med att öppna mina snapar. När han väl svarar skickar han alltid snällt. Men både idag och igår h...
Läs mera

Hur får jag större penis för mina kompisar vill ha rövsex med mig
Läs mera

Hej! Jag undrar varför min pojkvän inte verkar vilja träffa min släkt, jag tycker det ändå är ganska viktigt men kanske han tycker det är för tidigt eller är nervös?
Läs mera

Hej decibel!
Min fråga är ganska simpel eller jag vill snarare ha ett råd bara. Jag har under tre veckors tid skrivit med en kille och nyligen bestämt att vi ska träffas om två veckor. Vi bor i olika...
Läs mera