Arbete

12.01.2024
Hej, jag är 27 år och jobbar inom österbottensvälfärdsområde i ett äldreboende
Vi har väldigt mycket inhopparskift men de ges bara ut till vikarier..
Har hört att man som ordinarie har förtur på arbetsskiften som kommer men nu undrar jag om detta stämmer.
Denise
DecibelAppSOME

En Decibel-expert svarar

02.02.2024

Hej,

Vi beklagar att du har hamnat vänta så länge på svar. Vi har försökt hitta en expert som kunde ta ställning till din fråga, men det går tyvärr inte att ge ett entydigt svar åt dig då vi inte vet hurdan arbetsavtal och utbildningsbakgrund du har. 

Det vi rekommenderar är att du skulle ta upp saken med din chef, som kunde förklara hur det går till med inhopparskiften. Ifall din chef inte kan svara på din fråga borde hen kunna hänvisa dig vidare till någon som kan.

Kram, Decibelgänget

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Tjena ja undra om ni vet va en hälsovårdare har fö lön i finland?
Läs mera

Hej, jag har jobbat på mitt sommarjobb i 2 veckor nu, men jag sitter hemma och gråter nästan varje kväll. Jag avskyr det verkligen. Det känns som att jag inte ”lever” som jag gjorde för en månad sen. ...
Läs mera

Jag undrar vad som krävs för att få jobba som bokbusschaufför? Räcker det med ett vanligt C-körkort eller är det mer avancerat än så? Var kan man utbilda sig för att få den behörighet som krävs?
Jag s...
Läs mera

hej jag skulle vilja jobba med sekreterar uppgifter inom vården. Finns det någon utbilning man kan gå för att bli medicinsk sekreterare? eller kan man jobba som sjukskötare och vara sekreterare?
Läs mera