Digital footprint

31.12.2023
Hej, jag har nysst gjort en fake instagram flr att kunna kolla folks instagram utan att de vet att det är jag, men eftersom det är kopplat till min telefonnummer, kommer detta kunna bli spårat i framtiden vid t.ex jobbintervjuer, eftersom vissa börjat kolla sånt? Finsta
Jonny Bjorkstrom

Teknikexperten Jonny svarar

03.01.2024

Hej!
Det korta svaret är nej, det går inte. Detta baserat på Instagrams privacy policy. MEN precis som du säger är ditt telefonnummer kopplat till ditt konto och t.ex. polisen har rätt att få reda på vem du är om kontot används för något olagligt. 


Mvh. 
Jonny Björkström

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Tjena ja undra om ni vet va en hälsovårdare har fö lön i finland?
Läs mera

Hej, jag har jobbat på mitt sommarjobb i 2 veckor nu, men jag sitter hemma och gråter nästan varje kväll. Jag avskyr det verkligen. Det känns som att jag inte ”lever” som jag gjorde för en månad sen. ...
Läs mera

Jag undrar vad som krävs för att få jobba som bokbusschaufför? Räcker det med ett vanligt C-körkort eller är det mer avancerat än så? Var kan man utbilda sig för att få den behörighet som krävs?
Jag s...
Läs mera

hej jag skulle vilja jobba med sekreterar uppgifter inom vården. Finns det någon utbilning man kan gå för att bli medicinsk sekreterare? eller kan man jobba som sjukskötare och vara sekreterare?
Läs mera